Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Apollyon #412 üzenetére
Megöregedtem és elegem lett az állandó gányolásból, pl. mint amiről fentebb a Kapitány beszél...
Linux addig jó, míg van kedved állandóan farigcsálni meg konfigfájlokat szerkesztgetni, ha ez elmúlik, akkor baromi idegesítővé válik az egész, legalábbis asztali rendszernek...
És ezen a téren nemhogy javul a helyzet, hanem inkább romlik, mint a fenti példa is mutatja...
Wint meg felraktam, rászántam egy délelőttöt a beállítgatására, aztán azóta akkor tudatosul bennem, hogy OS is van az alkalmazások alatt, mikor sír hogy induljunk újra, mert olyan frissítést telepített, ami igényli.
És most kíméljen meg mindenki attól, hogy beírja melyik update milyen kékhalált okozott, mert lehet hogy Kis Pistinek meg Nagy Marcsinak okozott, nekem nem...
Új hozzászólás Aktív témák
it Megjelent a kezdők és haladók számára legkezesebb, asztali és laptop gépekhez szánt Linux kiadás legújabb verziója, a Linux Mint 21.1 „Vera” Cinnamon, MATE és XFCE kiadása.
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest