- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Az lett, ki vettem még egy 1GB-ot, maradt 2GB-t benne. Most pedig teszt üzemben van. Csináltam egy nagy hibát, kipróbáltam egy ősi IDE driveret és elképesztően lassú volt, 2 óra után lett vége a fájlok másolálásának, soha többet nem nyúlok ahhoz a hdd-hez, és nem is hagytam a rendszert kicsomagolni rajta. Lehet, hogy nem is maga a memória a baj, csak a slot, mivel a másik két slot kiderült hogy rossz, az is gond volt. Nem értem, hogy miért mennek a memória foglalatok tönkre.
zizi live rendszert hosszaban tesztelni elég macerás, és most elpocsékoltam sok időt ezzel a vacak hdd-vel.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
zizidor #13650 üzenetére
Ahogyan a kolléga írja, ha 2 vagy több modul van benne, kapd ki az összeset, hagyjál benne egyet és próbálgasd úgy. Kis szerencsével megtalálhatod, ha pedig mégsem RAM hibás, legalább tudni fogod, hogy másmerre kellene tovább keresgélned a hiba okát.
Én előtte azért megpróbálnék indítani egy LIVE rendszert, hogy az alatt is produkálja-e az említett fagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest