Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SATA_boy

csendes tag

válasz Lathronos #4941 üzenetére

Szerintem is bátran linkeld csak ide a módosított disztribúcióidat. Jó ízléssel nyúlsz a dolgokhoz és szépek a kezeid közül kikerülő verziók. Én például a te verzióidon keresztül ismerkedtem meg egy csomó programmal, amik ismeretlenek voltak a számomra, és a "te szemüvegeden" keresztül sikerült bepillantást kapnom abból, hogy mit is lehet kihozni egy linuxból, ami azért is fontos, mert ugyebár az alapértelmezett telepítők sok programot nem tartalmaznak (ami egyáltalán nem baj, sőt, csak a rendszerrel ismerkedő egyén ebből még nem fogja tudni, hogy mire képes, mennyire felhasználóbarát lehet a kiszemelt linux rendszere).

Már privátban is nyaggattalak (remek conky-t csináltál), és bár közzé tetted a remaster verziók készítésének folyamatát, azért lássuk be ez nem 'annyira' egyszerű, tehát továbbra is úgy vélem, hogy hasznos közösségi munkát végzel, amiért ismét köszönet a fórumlakók nevében!

A profik úgyis olyan disztrót faragnak maguknak amilyet akarnak (remek emberek járnak ide hatalmas tudással), de a kezdőknek kellemes és üde színfolt a munkád a linux világának megismeréséhez - és ehhez a Linux Mint remek partner! :R

Új hozzászólás Aktív témák