Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bambano #7215 üzenetére
Most már kezdem kapizsgálni. Viszont ezt a front-end fogalmat nem tudom hová tenni. Nem vagyok full láma angolból, de nem tudom lefordítani illetve értelmezni. Sejtéseim vannak, de azok csak sejtések. Ki tudnád fejteni?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
OTee
aktív tag
válasz bambano #7187 üzenetére
Esetleg tudnál direkt linket adni hozzá?
Biztosan én vok a béna, de nem találok letöltési lehetőséget a 2.6.26-ra, csak leírásokat, hivatkozásokat.THX: OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Core2duo6600
veterán
válasz bambano #4190 üzenetére
az mplayerben nem találtam olyan lehetőséget, ami tv kártyát használtam
Az általad leírd oldalon, mukodik a testz card rész megcsinálja az mpeg et
bár effektive csak az usai frekikkel, ill. nem próbáltam végig mindet
jó minőségben vesz fel, de normálisan garfikus felületről továbbra sem tudom elindítani
Egyiik tv progival sem
a mythtv-t nem tudtam muködésre birni , állandóan valami adatbázist akarGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Vladi
nagyúr
válasz bambano #4203 üzenetére
Nah, így már egy kicsit világosabb, köszike.
Szerintem ez egyáltalán nem flame. Sőt igenis érdekes a dolgog.
Viszont itt merült fel, úgyhogy tárgyaljuk ki itt."A sudo buguntu jellegű root pótlék felhasználása a sudo eredeti céljának nem ismeretén alapszik, mint ilyen, marhaság. Semmiféle plusz védelmi szintet nem ad az, hogy nincs korlátozva, miket lehet sudo-ból megcsinálni."
Itt viszont nem egészen értem, mit is akarsz mondani.
Eddig úgy gondoltam a sudóra, mint egy korlátozott rootra. Persze ha van mellette egy nem sudo juzer, aki használja.Az én magánvéleményem meg az, hogy minél elterjedtebb egy rendszer - lásd ubuntu - annál inkább figyelmi kell arra, hogy a juzer ne vágja szét a saját hülyesége miatt.
il sole non sorge più ad Est!
-
qwertly
addikt
válasz bambano #4180 üzenetére
Először is BOLDOG KARÁCSONY MINDEN FORUMOZÓNAK amikor az xp használtam leálitás előtt ipconfig /release parancsot ki adtam.Amikor a fedora be bootolt ki irta ,hogy IP cím vagy hálókártya beálitása OK.Ha eszt a parancsot nem adtam ki akor kb.6 órán belül aszt irta ki,hogy IP cim és hálokártya sikertelen.Úgy hogy valószínűleg csak az lehet amit a szolgáltató javasolt.Én linux alat is használhatom windows alatt használt parancsokat Pl:ipconfig /renew vagy ha nem akor mi a linux alatt ezeknek az alternativálya?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest