Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1412 üzenetére
Köszi azért.
-
félisten
válasz modflow #1411 üzenetére
Igen, legújabbról van szó, de Én nem találtam benne ilyen lehetőséget.
Itt kérdezték pontosan azt, amit Te is keresel és itt merült fel a Detektív is (idei a kérdés dátuma és az arra adott válasz is.)lehet, hogy valaki tudja a megoldás, Én nem találtam rá.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
modflow
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1410 üzenetére
Akkor a legújabb verziója se tudja?
próbáltam ha Ctrl-al egyszerre többet kijelölök és úgy F2, de akkor is csak az elsőt színezi. -
félisten
válasz modflow #1409 üzenetére
Akkor ezt benéztem, bocsesz...
Találtam egy ilyet, mi szerint ezt nem lehet kivitelezni, de "szerencsére" ott a Detektív...
Megnéztem mit produkál a Detektív hát ez bexarás, ezt egyszerűen nem merem elhinni...Ez közröhej, bravo, bravissimo!
Ahelyett, hogy ezt a "szájba tekert" detektív-t fejlesztették, csak a már meglévő algoritmust kellett volna használniuk (mint Edit módban (F2))...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
modflow
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #1407 üzenetére
1. Igen, igen igen
2. Nem. 7.3.6.2.n1 (x64) (céges, nem tudom frissíteni)
3. Igen, átvált
4. Igen. Csinálja is, a képleteket mutatja a képletezések helyén.
De nekem az kell. hogy ha pl.A oszlop B oszlop C oszlop
1. sor 5 10 =A+B
2. sor 12 20 =A+Bha C2-re megyek bill.kurzorral , jelölje az A2-t és a B2-t színesen karikázva, mint az excel.
Jó itt mondjuk nem C2 lett.
De ha C7-ről megyek billel lefelé, már nem mutatja a színes jelölést, csak ha F2-t nyomok.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz modflow #1406 üzenetére
Gyorsan felpakoltam az Angol nyelvű LO-t, jól látható, hogy ez esetben nem az ALT+. bill. kombón van a funkció... (ezért kérdeztem az előbb az 1. pontban azt, amit)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz modflow #1406 üzenetére
1. Magyar nyelvű OS alatt, Magyar nyelvű az LO, Magyar nyelvű billentyűzet?
2. Legújabb LO-t használod (mert most Én azt telepítettem 24.8.2.1)
3. Itt, ha bepipálod a képleteket (és alkalmaz gombon katt), akkor átvált rendesen?
4. Ellenőrizd, hogy az ALT+. hozzá van-e rendelve bármihez is, ha nem állítsd be.
Eszközök/testreszabás többi a képen.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
modflow
veterán
Sziasztok!
Az hol lehet ebben a csodás programban beállítani, hogy ha átváltok képlet mutatásra (ALT+.) akkor ha rámegyek a képletes cellára, akkor mutassa egyből a forrást cellakijelöléssel, belekattintás nélkül, mint a MS excel?
Azaz itt olyan legyen, mint ha F2-t nyomnék a képletes cellán. Mert úgy mutatja, de csak azt az egyet, ha lépek kurzorral, újra kel nyomni. De én azt szeretném, hogy ha kurzorral megyek, úgy mint az excelben a képlet forrását mindig mutassa az aktuális cellára kijelölésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy két fajta kézi vonalkód olvasó (most fejből meg nem mondom az egyiknek a típusát, a másikj symbol ds9208.
Az egyiknél mindenféle gond nélkül beolvassa a QR és vonal- kódokat a windows is, meg a libreoffice is.
viszont a symbol ds9208-nél gondok vannak. Ha jegyzettömbe olvasom be a szükséges kódot, szépen beírja (meg szerintem egy entert is rak a végére). De a LibreOffice-ban valami teljesen más, rövid számsort ír, majd behozza az oldalsávot, mint navigációt, vagy tulajdonságot, van, amikor függvényt akar berakni. Minden más programban jól csinálja, de itt nem. Hol, mit kéne beállítanom? Próbáltam nyelvet változtatni, karakter kódolást keresni, de nem találtam semmi megoldást erre.
-
Most tettem fel a 24.8-at, de esik kel. Szinte minden doksi kiakasztja. Nálatok stabil?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
-
Calc ban van egy több tízezer sort tartalmazó listám, de csak egy oszlop (A) az egész. ABC sorba raktam, kiderült, sok teljesen azonos elemet tartalmaz. Ezeket kéne automatice törölni, hogy minden azonosból csak egy maradjon. Hogyan lehetne ezt? -Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest