Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #99 üzenetére
Mit ábrázol a tengely. Ár, hónapok, ..
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #97 üzenetére
Ha kitöltöd akkor sem működik?
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #95 üzenetére
Jobb egérgomb a diagramra -> Címek beszúrása
Itt ki vannak töltve a mezők? -
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #94 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #92 üzenetére
Onnan
Telepítésnél semmit sem kérdett, hogy milyen összetevőkkel szeretnéd installálni?
Szerk.: Naná, hogy nem mivel külön adják a nyelvi fájlokat.Amit adtál a linket. A letöltéseknél a második opció:
Lefordított felhasználói felület
2.6 MB (Torrent, Információ)Csomagold ki, a megfelelő .deb csomagokat rakd fel.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
én innen töltöttem le, ami magyarnak van kikiáltva.
ezen kívül hol lehet még beszerezni a (remélhetőleg) ténylegesen magyar nyelvűt?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #90 üzenetére
Akkor ezek szerint nem a tárolóból raktad fel az LO-t. Itt akkor most nincs választás. Uninstaláld le mindkettőt, és a magyar 4.2-t töltsd le.
-
sz.balazs.95
veterán
most az alkalmazás listában két LibreOffice van: egy sima „LibreOffice”, ami magyar. és egy „LibreOffice 4.2”, ami meg angol.
amikből a magyar nem is működik. (elindul, de semmit nem lehet kiválasztani a menüben, és maga a menü is furcsán jelenik meg)[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #88 üzenetére
ahh, linux... valamivel leegyszerűsíti a helyzetet.
Terminálba írd be:
sudo apt-get install libreoffice-l10n-huEkkor ott meg fog jelenni a magyar.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #86 üzenetére
tools -> options -> language settings -> languages -> Language of user interface := magyar
Telepítésnél felraktad a magyar nyelvet?
-
sz.balazs.95
veterán
magyar nyelvet hogy lehet beállítani 4.2-re?
-
sz.balazs.95
veterán
a diagramoknál egy ideje a jelmagyarázat tök üres. most ez miért van?
-
sz.balazs.95
veterán
Egy diagramon belül egy adott értékhez hogyan tudok tetszőleges címkét beszúrni?
2 diagram-vonal van, és a pontok közelébe kellene beszúrni címkéket.
Ha rámegyek arra, hogy „Adatfeliratok beszúrása, akkor csak az értékeket írja ki, de azokat nem nem tudom árírni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
róland
veterán
Hogy lehet megoldani LibreOffice-ban, hogy naponta ismétlődően ugyanazon űrlapot töltse ki valaki, és az adatok egy táblázatba/adatbázisba kerüljenek? A kitöltés helye fizikailag nem egyezik meg a táblázat helyével. (Intranet összeköttetés van 2 gép között.) A kitöltő nem szerkesztheti a "Végleges" táblázatot.
(Részmegoldásként a Google Űrlapokat fogjuk használni, de szeretnénk házon belül tartani az adatáramlást.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #81 üzenetére
egyébként most nemrég jöhetett egy hibajavítás, mert „magától” megoldódott a probléma.
a jelenlegi pontos verzió egyébként 3.5.7.2 Build ID: 350m1(Build:2)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #80 üzenetére
A szoftverközpontban a 4.0.4-es is ott van. Előtte a régit le kell takarítani, pl így terminálban az alábbi parancsokat add ki ehhez.
sudo apt-get remove --purge libreoffice*
sudo apt-get clean
sudo apt-get autoremoveA jelenleg legújabb (4.1.3) LO-t 12.04 alatt nem lehet szoftverközpontból felpakolni (legalábbis anno nem lehetett, amikor a 4.13 megjelent). Szoftverforrást hozzáadva fel lehet pakoltatni autimatikusan is a legújabbat, de ott meg az volt a gebasz(még1x hangsúlyoznám, hogy amikor megjelent a 4.1.3), hogy angol verzió települ, de nem jött hozzá sehonnan magyar nyelvi fájl és manuálisan sem lehetett telepíteni a nyelvi fájlt/súgot. (Látszólag simán feltelepült, de mégsem lett magyar az LO)
Ha gondolod ettől függetlenül kipróbálhatod, hátha azóta javították ezt a bugot avagy nálad elő sem jönne, stb.
Szóval a korábban/fentebb leírt takarítást ez előtt is meg kell tenned, majd így folytasdsudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install libreofficeA 3. lehetőség (ami 100% működik és valóban minden szuperál) az a manuális módszer, azaz letöltöd a megfelelő verziót, nyelvi fájlt, súgót és magad telepíted fel(a legfentibb takarítást ez előtt is el kell végezni), ami alapvetően annyiból áll, hogy kitömöríted egyenként a fájlokat(jobb egér / kibontás ide), így a tömörített állománnyal azonos néven jönnek létre mappák, amelyek mindegyikében lesz egy DEBS mappa. Ezekbe a mappákba kell belépni és kiadni a sudo dpkg -i *.deb parancsot.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #79 üzenetére
mert a szoftverközpontban ez a legfrissebb jelenleg 12.04 LTS-re?
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #71 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miért nem frissíted a LibreOffice-t, miért használsz egy régi verziót?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.balazs.95
veterán
amúgy ezt nem nagyon értem, mert pl. a 10.10-es (vagy akörül, pontosan már nem emlékszem, melyiket próbáltam) béta2-es változata stabilabb volt, mint a mostani „véglegesek”.
-
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #76 üzenetére
Jelenleg a 13.10 még rosszabb... A Canonical manapság nem a stabilitásáról híres.
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy LibreOffice-hoz lehet-e letölteni különböző nyelvi-helyesírási ellenőrzőket, úgy, mint MS Office-hoz?
Köszönöm! -
kispx
addikt
válasz sz.balazs.95 #71 üzenetére
Szerintem Ubuntu bug, más programmal jött nekem elő.
-
sz.balazs.95
veterán
miért van az, hogy Ubuntunál a LibreOffice sokszor „inaktívvá” válik?
Ha lerakom kis méretbe vagy egy másik programot hozok elő, akkor egyszerűen nem tudom úja előhozni a LibreOffice-t se Alt+Tab-bal se úgy, hogy rákattintok az ikonjára a dokkolóban.
ráadásul az alkalmazásváltó menüben meg se jelenik.
Ubuntu 12.04 & LibreOffice 3.5Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
- 18.5 tizedespont helyett tizedesvessző
- paraméterek közötti vessző helyett pontosvessző=IF(AND(C1>=18,5;C1<25);"Normal";
IF(AND(C1>=25;C1<30);"Overweight";
IF(C1>=30;"Obesity";"No Result")))A függvényneveket pedig megnézheted az Input Line előtti fx feliratú ikonra kattintva. Ha angolul vannak ott akkor angolul írd be.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz sz.balazs.95 #65 üzenetére
Erre nem is gondoltam, a program nyelveket tudomásom szerint nem fordítják. De kipróbálom, remélem a If=ha és AND=és.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
sz.balazs.95
veterán
nem az a baj, hogy angolul van?
-
Kékes525
félisten
Egy Excel macrot szeretnék liberofficba átvinni, de sajnos hibát jelez, nem tudom hol van a hiba.
A cellahivatkozások hivatkozások jól vannak beállítva.=IF(AND(C1>=18.5,C1<25),"Normal",
IF(AND(C1>=25,C1<30),"Overweight",
IF(C1>=30,"Obesity","No Result")))Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #62 üzenetére
azt hogy kell beállítani, hogy a " karaktert ne javítsa ki „-ra és ”-ra?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
sziasztok!
ezt hogy lehetne megoldani?:van egy diagramom, aminél a tengelyen dátumok vannak. A dátumok közötti távolság nem egyforma, viszont a diagramon egyforma távolságra vannak. Hogy tudnám megoldani, hogy a LibreOffice ezt is figyelembe vegye?
(egyébként a 3.5.7.2 van fent.)
-
titán
válasz King Unique #60 üzenetére
Jó lesz így a telepítési menet.
Makrót még nem használtam benne így erről nem tudok nyilatkozni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
King Unique
titán
válasz Gubek-Einste #59 üzenetére
Elvileg verzióváltásnál (v fő 3-4 verziókra gondolsz?) 4.0.5-öt leszedtem csak úgy és tisztán tettem fel az 1.0-át, arra meg most rátelepítettem az 1.1-et, akkor ez így ok gondolom.
KöszönömAmúgy úgy tudom ez jobb is, mint az OpenOffice, olvastam Valaencia városvezetése is átállt rá teljesen. Bár azt nem tudom "Excell" részében hogyan kell makrókat hozzáadni, mert MD féle officeben be van építve VB Editor, de ebben nincs, esetleg hozzáadható?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz King Unique #58 üzenetére
Nyugodtan rá lehet telepíteni a korábbi, verzió váltásnál ajánlott a friss telepítés.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
King Unique
titán
Látom elég sűrűn adnak ki hozzá updte-eket, win alatt ezeket csak simán lehet a már meglévőre rátelepíteni letöltés után (mert ugye közvetlenül nem frissíti ár probramon belül), v régit mindig le kell szedni és utána másikat fel, v nem oszt, nem szoroz
-
huskydog17
addikt
Kicsit megkésve, de azért nem árt, ha itt is szerepel:
Megjelent a Libre Office 4.1.1Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
spammer
veterán
Valencia régió közigazgatása sikeresen migrált LibreOffice-ra
"A spanyol autonóm régió, Valencia vezetése sikeresen befejezte a szabad és nyílt forráskódú LibreOffice irodai programcsomagra történő migrációját. A régió informatikai osztálya bejelentette, hogy az irodai programcsomag a régió 120 ezer számítógépére került fel, köztük iskolák és bíróságok gépeire. A migráció éves szinten 1,5 millió euró megtakarítást jelent a helyi kormányzat számára a szoftverlicencek költségében" (folytatás)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
paramedic
aktív tag
Win 7 és Ubuntu 13.04 rendszerre is felraktam a legfrissebb LO-t. Míg Win 7 alatt tökéletesen olvassa az adott ppt file-t, Ubuntu alatt nem. Mi lehet a gond?
-
huskydog17
addikt
Esetleg talán érdemes lehet átnézni ezt a könyvet.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Qasam
aktív tag
válasz T. Almeida #50 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Kipróbálom.
-
Qasam
aktív tag
válasz T. Almeida #48 üzenetére
Füzet kinézetű kiadványt, teljesen egyszerűet.
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! LibreOffice 4.0-t használok. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan funkció benne, mint az MS Office-ban a publisher, illetve ha nincs milyen alternatív program tudná ezt helyettesíteni? Köszönöm!
-
titán
válasz huskydog17 #43 üzenetére
Én továbbra is maradok a 3.6.6-nál, a 4.0.x nem tetszik, sok bajom volt vele.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
huskydog17
addikt
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a felhasználói felületet (UI Language) más nyelvűre beállítani, ha nem szerepel a "Beállítások\Nyelvi beállítások\Nyelvek" listában?
A választ előre is köszönöm!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
robagp
tag
válasz Fire/SOUL/CD #39 üzenetére
Van egy kis gond:
Most vettem észre, hogy átalakítás nélkül tud számolni a 1,234.56 formátummal, összeadás, kivonás, szorzás, osztás.
De a sum műveletet nem tudja... :-O
Pl ha ezt írom: +d2+d3 az eredmény ott mosolyog
De ha ezt írom: +sum(d2,d3) az eredmény nulla
Írtam így is: +sum(d2:d3) eredmény nullaNem akarok 1500 számot egyesével összeadni.....
-
félisten
Azok szám formátumúak, csak épp a tengerentúl használt formátumban(vessző az ezres elválasztó és pont a tizedes elválasztó)
Azért nem tudsz vele számolni, mert vélhetően az Excel-edben a vessző az a tizedeselválasztó éa szóköz az ezres elválasztó (Európában már csak ilyen)Annyit lehet megpróbálni, hogy azt a 3 oszlopot kijelölöd, majd
1. CTRL+H és a vesszőt lecseréled szóközre
2. a pontot lecseréled vesszőreTalán összejön így.
-
robagp
tag
Hello!
Tudnátok segíteni abban, hogy egy munkafüzetbe bemásoltam adatokat, és három oszlopban a számok nem számformátumúak.
Mind így néz ki 3,456.34 vagy 34.54. Ez a kétféle van, és szeretnék számolni velük, de először át kellene alakítanom őket, viszont több mint 1500-ról van szó, amit nincs kedvem átírkálni egyesével.
Lenne esetleg egy egyszerűbb megoldás?
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! -
titán
Betelt nálam a pohár, elegem van a 4.0-ból. Tegnap csináltam egy táblázatot, elmentettem ods-be és el akartam menteni xls-be is de nem engedte, mindig általános I/O hibára hivatkozva tagadta meg a mentést. Ez volt az utolsó csepp a pohárba, leszedtem a 4.0.2.2-t és ment fel helyette a 3.6.6.2, ezzel már minden gond nélkül ment az xls mentés és ráadásul újra tudom használni a Calendar for Calc-t is. Egyenlőre marad ez.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Win7 x64-en eltoszódott az összes toolbar- és menüikon, pedig már újratelepítettem a 4.0.2.2-t. Mi lehet a baja?
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #32 üzenetére
THX ezzel most sokat segítettél, mivel én angolhoz vagyok szokva s nem találtam a beállításokat
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen, be lehet, hogy az angol függvényneveket használhasd (értelem szerűen nem csak szum esetén)
Elindítod a Calc-ot, eszközök menü/beállítások/libreoffice calc/képlet és jobb oldalt bebipálod az angol függvények használata lehetőséget, leokézod és kész is.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ftc
nagyúr
Üdv egy kis segítség kellene.
Be lehet valahol állítani azt, hogy calcban ne szum legyen hanem angolul sum? Szóval átteni az egészet angolra?
-
Qasam
aktív tag
válasz Gubek-Einste #29 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Rátelepítettem és kiválóan működik.
-
titán
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! LO 3.5.4-es verzióm van, de szeretném felrakni a 4.0.2-est. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rátelepíteni, vagy a régit uninstall és úgy fel az új? Köszönöm!
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy ha LO Calc-ban egy meglévő dokumentumba beszúrok egy képet, akkor az egyrészt nem jelenik meg rendesen, másrészt baromira belassítja az egész LibreOffice-t.
Ha egy új dokumentumot létrehozok, ott ez a probléma nem jelentkezik. De ha onnan át akarom másolni a képet abba a dokumentumba, amit korábban létrehoztam, akkor megint nem működik. Ha az egész munkalapot átmásolom 1:1-be, akkor megjelenik rendesen mindkettő dokumentumban, de abban a dokumentumban, amibe másoltam nem tudom a dokumentumon belül más munkalapokba másolni, úgy, hogy normálisan meg is jelenjen ott.Egyébként mindkét dokumentum .ods formátumú.
Mi lehet a probléma és hogy lehetne megoldani?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
válasz Gubek-Einste #25 üzenetére
MS Word 2003-an OKTV-ztem. Az idő alatt úgy megszoktam annak a menüjét, hogy a szakdolgozatomat rohadt sok idő alatt tudtam csak megformázni MSO 2007 szalagos menüjével. Ezek után kerülöm azt a szalagos menüt ahogy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
truptik
csendes tag
Azért egy kicsit modernizálhatnák az LO-t. Nekem bejön a a szalagos menü.
Have gun, will travel. Paladin.
-
titán
Amikor Az Oracle felvásárolta az SUN-t akkor hozzá került az OpenOffice.org is. A fejlesztőknek sok minden nem tetszett az Oracle hozzáállásában így a 2010-es Budapest konferencián létrehozták a LibreOffice-t.
A LibreOffice-t egy teljesen cég függetlenül fejlesztik, egy alapítvány koordinálásával elég nagy tempóban, sok régi bajt kiküszöbölve.
Az Oracle végül átadta az irányítást a Apeche-nek aki tovább viszi a OpenOffice-t a LibreOffice-től függetlenül.
Az utóbbi 2,5 évben rengeteg módosítás történ így már eléggé különbözőek egymástól, több extension nem is kompatibilis a másikkal, estem már ezért pofára.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
atesss
addikt
Üdv !
Mi is a különbség pontosan a LibreOffice és az OpenOffice között ?
Csak a nevet "lecserélték" ?Talán ez a topic nem annyira halott, ezért itt is felteszem a kérdésemet: [link]
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
törölt tag
Ja igen, innen : http://libreoffice.hu/kiterjesztesek/ telepíteni kellett külön
Még frissítettem is, köszi
-
erhas01
tag
A táblázatkezelőben találtam egy magyar jellegű elválasztási hibát.
Szeretném bejelenteni, hol lehet magyarul?
Vagy küldje el nekik valaki angolul. Köszönöm előre is.A hiba többször is megismételhető a másik cellában is!
Az oszlop kijelölés. Szűkítéskor, egy bizonyos pontján átvált a szöveg hibásra! Véletlenül, nagyon nehezen vettem észre! Van, ahol megint jó!v.3.6.4.3 (Build az.: 2ef5aff)
Cella formázás:
Elrendezés: visz: alap függ: fel
Automatikus tördelés, elválasztás aktív, pipa mindkettő előtt.
Arial 12 NAGYBETŰKKEL ÍRVA!
Eredeti szöveg:
- FESTETT FAKAZETTÁS MENNYEZET.
Oszlop összehúzása >>>>
- FESTETT FAKAZETTÁS MEyNYEZET.
Ha a szöveg végén nincs pont>>>
- FESTETT FAKAZETTÁS MEYNYEZET.Ilyen lesz ponttal a végén!
- FESTETT
FAKAZET-
TÁS MEy-
NYEZET.Ilyen lesz pont nélkül!
- FESTETT
FAKAZET-
TÁS MEY-
NYEZETKöszönettel: erhas01
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy hiánypótló topic Magam is LibreOffice-t használok
-
Qasam
aktív tag
válasz Geri Bátyó #11 üzenetére
Köszönöm! Azért eléggé eldugták ezt az alapfunkciót
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom hogyan kell a Libre Office-ban függőlegesről vízszintesbe állítani egy oldalt. Tudna valaki segíteni ebben?
-
szabeska
addikt
Köszi! Az a gond, hogy levelezőn kérik ezt, órán a kutya sem mondta hogy melyikhez mi kell, mert alig van óraszámunk. És 10 kérdés van, bajban vagyok mert le kell adni ma holnap :S:S:S És nem találok semmi leírást neten, vagy bármit ami segítene...photoshop tutorialból bezzeg annyi van mint a szemét... :S
F1
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Látom új topk nyílt, nekem webes suliba kell beadandó táblázatot készítenem, amibeen függvényeket is kell használni. Kb 15 függvényt kellene használnom, de annyi van a listában, ráadásul rövidítve, hogy gőzöm sincs melyik micsoda. Szeintetek hogyan szűrjem ki, hogy melyik dolog hogyan van rövidítve? Köszönöm előre is!!!
F1
-
Geri Bátyó
addikt
Én még Open Office korából ismerem, de az ominózus Oracle incidens óta (természetesen) ezt használom!
Azért váltottam, mert az MS Office valahogy nem volt szimpatikus és az azóta eltelt időben erre még rá is erősített a szalagos menüvel, ami szerintem használhatatlan.
Nem vagyok egy nagy office zsonglőr, de mezei felhasználóként azt tapasztalom, hogy sokkal jobban használható/kézenfekvőbb, mint bármi más."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
veterán
LibreOffice
Ingyenes alternatívája a Microsoft Office programcsomagjának, amely magyar nyelven is elérhető. Kezeli az MS Office dokumentumait. Nyílt forráskódú, így szabadon fejleszthető bárki számára.
Részei:
Writer - Szövegszerkesztő
Calc - Táblázatkezelő
Impress - Prezentációkészítő
Draw - Grafikon és illusztráció készítő
Base - Adatabázis kezelő[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest