- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
BodnarCsab
csendes tag
Hello, lenne egy problémám. Adott egy LG E2250-V, meg egy ATI videokártya. HDMI kábellel va összekötve a kettő. Most telepítettem fel először Win7-et, és azt tapasztalom, hogy a képernyő két oldalán, alul, felül van egy ujjnyi fekete csík, szóval össze van nyomva a kép, a felbontás 1920*1080on van. A monitor menüjében az auto gomb nem csinálja a dolgát, csak megjeleníti a fő tulajdonságokat, és ahol be tudnám manuálisan állítani, ki vannak szürkítve a funkciók. A Win7 nekem még új, de átnéztem mindent, nem találta erre vonatkozó beállítást. Tudnátok segíteni?
-
BodnarCsab
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, meghalt sajna ma a monitorom és venni készülök egy másikat. kinéztem egy LG M227WDP típusú monitor TV-t. Először is akinek ilyen van, megvan vele elégedve? Elsősorban Pc-hez használnám, a TV funkció csak akkor érdekes ha a jövőben is lecserélném (akkor jó lesz TV-nek vhova). Másik kérdésem, hogy elég régi már a gépem (Intel 3.0 GHz-es proci, 2 GB Ram, NVidia 7600 GS 256 Mb videokari. Ez a gép elbír egy ekkora monitorral? Vegyes dolgokra használnám, filmezésre alig, néha játékra, netezésre, ilyenek...Karácsony környékén tervezem a gépcserét is, de addig ki kell húznom vele.
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LH55QMCEBGCXEN) 140CM 4K SIGNALE MONITOR ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest