Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki véletlen aki a telekomtól rendelt,hogy ips vagy VA paneles lg 50 lf652 v tvket értékesít ?
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
Egyébként Master Image márka van ráírva!
-
Hami33
aktív tag
Cinema city mozik oldalán fent van részletesen minden . Nem rossz kis szemüveg elég masszív és nagyobb is mint a régi szemüvegek
-
Hami33
aktív tag
Sőt aki nem akarja megvenni nem kötelező lehet rajolni a moziba a színes lg szemüvegekkel)) 200 forint spórolás jegyenként . Garantáltan megnézik miért van színes szemüvegünk
-
Hami33
aktív tag
A cinema city mozikban új szemüvegek vannak 3D filmekhez meg kell most venni 200 Ft egy mozijegyhez a szemüveg egész jó kis műanyag szemüveg és utána haza lehet vinni ès a tv vel tudjátok használni meg ne vegyétek a drága szemüveget elmegy a család és plusz 4 szemüveg)).
-
Hami33
aktív tag
-
Hami33
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #7357 üzenetére
4500 és 5500 ben ugyanaz a panel van.5590 és s690 ben is ugyanez a panel csak kicsit feltuningolva.
-
Hami33
aktív tag
válasz bladesks007 #7349 üzenetére
Nem éri meg szerintem úgyis ki kell szinte minden elektronikus képjavítót iktatni főleg a nem HD adásoknál semmivel sem rosszabb 5500 vagy kicsit jobb a 5590 sorozat! Nem éri meg szó szerint sok a "prémium" sorozatokban parasztvakítás a panel ugyanaz csak egy kicsit csiszolgatnak de látványban nem fogod a különbséget érezni..
-
Hami33
aktív tag
válasz bladesks007 #7073 üzenetére
Minimum 46-47 col!!
-
Hami33
aktív tag
Aki nem akar falat bontani a hangerővel de minőségi hangot akar annak tökéletes.
-
Hami33
aktív tag
Volt egy régi Samsung 5.1 házimozim de attól jobb térhatást produkál föleg ha dolby d jelet kap nem gondoltam hogy normális térhatást produkál de kellemes csalódás volt...
-
Hami33
aktív tag
-
Hami33
aktív tag
válasz hallgatag_v #6855 üzenetére
A tvn semmit nem kell állítani. Valami a router beállításnál nem stimmel. És nem árt a wifit a telefonon bekapcsolni máshogy nem fog menni
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
válasz hallgatag_v #6852 üzenetére
Egy wifin kell legyen mindkettő szerintem nem vezetékkel! Wifi vevő kell a tv hez. Utána látja a iPhone. Kiírja majd a tv a csatlakoztatási kódot iphonba beírod és megy minden!1 perc az egész! Nem elég ha vezetéken van a tv meg kell venni a wifi dongle-t.
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
válasz warren29 #6714 üzenetére
Én is féltem a szoftverfrissítéstől de nem bántam meg mert én határozott képjavulást tapasztaltam főleg a világos egybefüggő jeleneteknél gyors oldalmozgásnál koszos foltok voltak nem feltünő de főleg SD adásoknál na ezek a foltok èrdekes mód eltüntek a frissítés után! A Smart funkciót sokan nem használják ,de iPhone -nal irányítva nekem nagyon tetszik könnyen megszokható a kezelése és annyira nem is lassú.. Szuper jó a használtautós hirdetéseket nagyban böngészni
-
Hami33
aktív tag
Akinek van iphonja ajánlom a lg tv remote alkalmazást letölteni mert szuperül lehet wifin keresztül irányítani a tv- t ! Ingyenes és sokat segít a tv Smart funkciójának kihasználásában! Pl kurzort lehet mozgatni szinte pc egèrként illetve qwerty billenytyűzet is van ha szükséges !!!
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet a leggyorsabban átalakítani a dts hangsávot a letöltött filmeknél?
-
Hami33
aktív tag
válasz sirarcheer #6321 üzenetére
Ez a pixelhiba mizéria baromság szinte minden tv- n van ,de normál nézési távolságnál nem látszik... Tömeggyártás hátránya.. Nyilván van akinek a szeme erre van kiélezve)). Vannak persze súlyosabb esetek , de szerintem azt már gyártáskor kiselejtezik! Pár pixelhiba nem a világ vége még.....
-
Hami33
aktív tag
válasz black0ster #6252 üzenetére
Nekem Yamaha yas 101 soundbarra van kötve a tv és ps3 is van rajta 2 opt bemenet nagyon szép tiszta erőteljes hangja van pedig mélynyomó sincs rákötve! Kicsi és szép is!
-
Hami33
aktív tag
válasz rossitibi #5512 üzenetére
Érdekes hogy 3D filmet nézve minden tökéletes! Én nem tartom ezt hibának szerintem ez a led háttérvilágítás hátránya! Tökéletes és egyenletes háttérfényt oldalsó ledekkel nem egyszerű mellékhatások nélkül kivitelezni! Engem nem zavar a jelenség! Marad az 5 év garancia inkább nem cseréltetem ki..Enyém is 47 colos lw 5590! Jó beállításokkal le lehet minimalizálni ezeket a jelenségeket..
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
válasz rossitibi #5493 üzenetére
Nekem is van mikor világos jelenetek vannak olyan néha mintha koszos foltok lennének a világos részeken! Sötét jeleneteknél nincs gond csak ha tök fekete alap háttér van akkor jobb felső bal alsó sarok világosodik! Tapasztalatom szerint ha s helyi sötétítés be van kapcsolva akkor van hogy sötét háttér szöveg fut akkor szürkès keretet kap a szöveg!
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #5432 üzenetére
Lw47 5590 van nekem ps3al imput lag nincs!!
-
Hami33
aktív tag
Lw47 5590 van nekem vettem egy Yamaha yas-101 7.1 hangprojektort! Van rajta kettő optikai bemenet egyikben a UPC box hang másikba a ps3 hang. Nagyon brutális hangja van nem gondoltam volna szerintem simán veri olcsóbb 5.1 házimozi rendszereket ! Meguntam kábel rengetegben élni! Nézegettem erősítőt 5.1 hangfalszettel, de túl nagy az áramfelvételü kb350W. A kis Yamaha 22W! Lehet rá kötni még egy aktív subbass ládát akinek kevés a mély ,de higgyétek el 70e Ft nagyon megér!!! Gyönyörű éles tiszta hangja van és nagyon szép is !!
-
Hami33
aktív tag
A többi márka sem jobb! Voltam pana szervízben ami lg és Samu tv márkaszervíz is ! Hegyekben állnak a Panasonic tv -k Samsung csak 1-2 db lg-t nem láttam.
-
Hami33
aktív tag
válasz proly01 #4741 üzenetére
Nekem47lw 5590 van zéró pixelhiba! Igaz drágább is mint a 42 -es ! Előtte sony bravia volt azon volt pixelhiba 1 de nem foglalkoztam vele . Távolról úgysem látszik ...szerintem a 47 es lg jobb panel van lg gyárt csak passzív3D technológiás panelt a Philips is tőlük veszi...
-
Hami33
aktív tag
Én is tegnap üzemeltem be az lw 47 5590 . Jó beállítás után szuper a kép! UPC direct van nekem és elég jó a képminőség! Geeks.hu weboldalon van jó beállítás! Az lw5500 tesztjét keressétek! Egyedül a házimozimmal nem tudom csatlakoztatni mert nincs optikai bemenete csak rca de a tévének nincs olyan kimenete! Hiába az rca-3,5jack átalakító nem szól a házimozin. Így csak egy logitech 2.1 hanfalszettel tudom használni és azzal szuper a hangja! Előbb utóbb be kell szerezzek egy optikai bemenetes hangfalszettet vagy házimozit..
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
Lg 47 lw 5590 van valakinek? Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.