Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz fairlane75 #57322 üzenetére
LW5500 sose tudta hackkelés nélkül a DVR-t. Csak 5590-től felfelé.
Nem kapcsoltad ki véletlenül a time machine funkciót?
Próbálj egy prémium inicializáálást.
Ellenőrizd le a HDD-t, ami rajta van. USB 1 porton működik csak.Próbáld Pcn leformázni, majd újra a tvre csatlakoztatni, hogy inicializálást felajánl e?
Nálam is a legfrissebb fw van, de nem tünt el a DVR.Ha nem megy akkor Downgradeleni kell, és bemászni a service menübe, ott a tool option 3 ban bekapcsolni újra downgrade menete 2011-es tvk-ken, linkekkel
Ha olyan régióra állítottad, ahol megy a HBBTV akkor azokon a csatornákon ahol HBB-van, nem működik a dvr...
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
edeleny
őstag
válasz fairlane75 #5030 üzenetére
A DVD-háuimozin rajta van a Simplink felirat, teljeskörűen tudom vezérelni a TV távirányítójával.
A Médiaplayeren nincs.
Viszont ha bekapcsolom bekapcsolja a TV-t, igaz a TV távirányítójával nem tudok mást.Viszont elég kikapcsolni a TV-t, az kikapcsol mindent!
Az az ha bealszik az ember este, nem kell keresgetni hármat, csak egyet!Ja igen.
Az LE5500-om távirányítóján van Simplink beállítás, amit szépen lehet használni az LW5590-en is, mert hogy annak a távirányítóján nincs ilyen![ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
RockCNC
senior tag
Be van kapcsolva a simplink a tv menüjében?
-
Gabesz077
csendes tag
SIMPLINK-csatlakozás
HDMI-CEC rendszerrel, HDMI kábelen keresztül csatlakoztatott AV-eszközök egyaránt lejátszhatók és vezérelhetők. Ez a TV a legtöbb HDMI-CEC rendszert támogató eszközzel együttműködik, de csak a logóval ellátott készüléket támogatottsága teljes körű.
Csatlakoztassa a HDMI-kábel egyik végét a TV hátlapján lévő HDMI/DVI IN vagy HDMI IN csatlakozóhoz, a másik végét pedig a SIMPLINK eszközhöz. Amennyiben a csatlakoztatott eszköz nem támogatja a HDMI-CEC funkciót, a SIMPLINK funkció nem használható. A SIMPLINK működéséhez *CEC funkcióval rendelkező, nagy sebességű HDMI kábel használata szükséges. (*CEConsumer Electronics Control (fogyasztói elektronikai eszközök vezérlése)).
Vezeték nélküli külső kimenet esetén a SIMPLINK funkció nem támogatott.Vagyis nézd meg a házimozid, és a média p. használati útmutatójában, hogy támogatja-e HDMI-CEC rendszert, vagy van-e a készülékeken Simplink logó.
-
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4853 üzenetére
Sőt a 3D tartalom is változik, nem csak a koreai nyelv. Ha majd lesz időm megnézem a német alatt milyen a 3D tartalom.
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
edeleny
őstag
válasz fairlane75 #4810 üzenetére
Na hát ha kicsit én is leírhatom a véleményem.
LG TV, és házimozi mellé megvettem a média lejátszót. A lent említett típust.(LG DP1W)
Az első barátkozásunk után azt mondtam, életem egyik legrosszabb döntése volt.
Aztán barátkoztunk még, és egyre jobban megszerettem.Van pár fájl, amit nem visz, de a TV viszi. (persze pont ezzel próbálkoztam először)
DVD , BD iso-t kezeli, csak úgy mint a BD kiterjesztésű fájlokat. (a menüt ne kérdezzétek, mert mkv samle-ból csináltam BD lemezt, amit becsomagoltam ISO-ba.)
Ha lesz kedvem leszedek valami 3d BD-t és neki engedem.
Jelenleg 1080p/24Hz-re van állítva, röccenéstelenül visz mindent.
DLNA gyors, nem szaggat. Ha a hálókábelt kihúzom átvált Wifi-re. Igaz az csak az avi-hoz elég.
Legjobb a Simplink.
A lejátszó, és a házimozi HDMI kábellel van a TV-re kötve, egymással meg optikain kommunikálnak.
Ha bekapcsolom a médialejátszót, a TV automatikusan bekapcsol.Igaz a házimozit én kapcsolom be, és a filmet is a lejátszó távirányítójával indítom el, viszont utána már elég a TV távirányítója, azzal tudom vezérelni a házimozit is.
Sajnos arra még a lejátszót nem tudtam rávenni, hogy azt is tudjam vezérelni.
Ha kikapcsolom a TV-t kikapcsolja mindkét egységet, sőt áramtalanítja a külső 3,5" HDD-t is.És akkor egy kis kritika az LG-nek.
Van egy tavalyi LE5500-öm. (a mostani LW5590)
Nagyon tetszett benne, egyrészt, hogy a távirányítón volt olyan opció, hogy Simplink, és testre tudtam vele szabni. Az 5590-en nem találtam ilyet, viszont az 5500 távirányítóját remekül lehet használni erre. (puff neki 4. távirányító)Másrészt irtóra tetszett, hogy az 5500-ös káváján semmi kezelőszervet nem lehetett látni, ha közel tettem a kezem, érzékelte, és kivilágosodtak a gombok. Itt semmi ilyen nincs, ráadásul a bekapcsoló fény is marha csúnya, még ha ki is lehet kapcsolni.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4816 üzenetére
A BBC+ a többi ot van csak az app.nem.De várok egy kicsit még.
-
Cocos
tag
válasz fairlane75 #4807 üzenetére
Melyik országra kell állítani,mert az egy.kir. semmi app. nincsen
-
pivi.l
tag
válasz fairlane75 #1925 üzenetére
Szia
Kipróbáltam.
Dlna-n keresztül csak az első hangsáv elérhető.
USB külső merevlemezről lejátszva változtatható a hangsáv, ugyan annál a filmnél.
A tv 42lw5500.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz fairlane75 #1925 üzenetére
Nekem mintha az remlene, hogy DLNA alatt nem lehet feliratot alatenni, de lehet h akkor a hangsav valtas sem muxik...
-
Kroni1
veterán
válasz fairlane75 #1918 üzenetére
És te is a nero mediahome segitsegevel csinaltal dlna szervert?! Nekem nem mindig latja a mappaban a cuccokat! Van esetleg másik progi ami tud ilyet!?
-
pivi.l
tag
válasz fairlane75 #1919 üzenetére
Szia
Elindítod a filmet.
q.menü > videolejátszás beállítása >hang nyelve
-
csak1ember
csendes tag
válasz fairlane75 #1608 üzenetére
Próbáld meg az itt leírt beállításokat !
http://www.geeks.hu/tesztek/110630_lg_cinema_3d_lw5500_passziv_polarizacios_3d_teve_teszt?page=0,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.