Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz laci1978 #30966 üzenetére
Ha mégis a DLNA-t akarod használni, akkor javaslom az mkv átalakítását. Én az mkvmerge nevű programot használom, de van több is. Ebben ki lehet szedni a felesleges hangsávo(ka)t, feliratokat, vagy csak elsődlegessé tenni a magyar hangot. Az átalakítás a leghosszabb 3D-s filmnél sem volt több 5-6 percnél. Azt hiszem, hogy a felbontástól függhet az időtartam, mert egy kisebb felbontású sorozatfilm esetén csak öt másodperc volt darabonként.
42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz laci1978 #29294 üzenetére
Szia!
Nekem T-Home IPTV van, Cisco felvevős box-szal. Ha csak az IPTV beállítás kell, akkor írj privátot nekem, mert igazából ez nem az a topic. Lehet, hogy a tévé beállításra is tudok válaszolni, de azokat nyugodtan kérdezd meg itt a fórumban, elég sok embernek van ilyen készüléke.
Esetleg keress rá a tévéd típusával a Gyorskeresés-ben (jobbra fent), lehet, hogy már meg is találod a válaszokat.
A hang kiviteléhez fontos tudni az erősítőd bemeneti lehetőségeit, mert sokféle megoldás van, de mind ezektől függenek.
A 3. kérdésre pedig így keress rá: DLNA megosztás42LM660S
-
Findzs
addikt
válasz laci1978 #28934 üzenetére
én egy 72 -es 100hz -es crt tv -t váltottam le egy 42LN570S -re kb én is 360-380cm -ről nézem és érzem, hogy hamarabb fárad a szemem mint korábban, meg kell szokni gondolom
g0dl
ez komoly, jót nevettem[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
kmarci25
veterán
válasz laci1978 #28827 üzenetére
Attól függ, hogy milyen formátumban vannak a filmek. Ha ilyet látsz a fájlnévben, hogy "OU", vagy "SBS", akkor le fogja játszani, ugyanis ezek a formátumok kettéosztva a képernyőn két képet tartalmaznak (OverUnder/SideBySide), amit a tv összeilleszt, ha megnyomod a 3d gombot. Ezek a típusok kicsit buherált változatok, de azért a 3d élmény itt is megvan. Érdemes az OU típusokat keresned, mert a passzív 3d technika amúgy is vízszintesen "felezi" a képsorokat.
A natív 3d fájlok általában iso kiterjesztésűek, amit a tv nem ismer fel.Szóval, le fogod tudni játszani a 3d fájlokat, de bizonyos kompromisszumokkal.
Saját javaslat: egyszerűbb az élet, ha vesz az egyszeri júzer egy médialejátszót, amivel jó eséllyel minden fájltípust képes megjeleníteni, ráadásul kadenciahelyesen, stb. Persze ez pénzkérdés, de tény, hogy a tv beépített lejátszójának használata esetén kompromisszumokat kell kötnünk.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28638 üzenetére
panelba, neked elég lenne egyí ilyen
hallottam, és láttam élőben, elég ütős.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28597 üzenetére
persze
A helyi sötétítés (locla dimming, vagy micro pixel control) az edge led tévék, egyik képjavítója, 16 blokkra osztja a megvilágító ledeket, és egyenként vezérli kapcsolja őket, így csökkentve a bevilágítást, javítva a kontrasztot, homogénebb feketét eredményezve.A 620 s ben csak Wifi veveő van gyárilag.
A magic remode rádiófrekvenciás vevővel műkszik,+ IR led a ki-be kapcsoláshoz.
Ez a 620 baa nincs beépítve, ezért olyan Magic remotet kell venned amit dobozosnak neveznek, és a csomag tartalmaz egy usb kábellel csatlakoztatható RF vevőegységet (dongle)A 660 esetében ez a vevőegység már e van építve, így csak a távirányító lesz a csomagban, ha megveszed a tv-t.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28592 üzenetére
Szia,
a 620 mindent tud (szinte) amit a 60
Különbség: 620 Direct ledes, ami azt jelenti, hogy kicsit vastagadd, a tv, mert amegvilágítást biztosító ledek a panel mögött vannak, nem a kávában, mint a 660-nál (edge led)
A direct lednél elvileg egyszerűbb úgy beállítani, hogy ne legyen bevilágítás.
Mindkettő valós 100 Hz panelt használ.
a 620 ban nincs helyi sötétítés, (micropixel control) és beépített mozgásérzékelő vevő., a 660 ban van.
A 660 hoz már csak magic remote jár, míg a 620 hoz hagyományosat kapsz, és kb 9000 Ft-ért vehetsz magic remote AN-MR 400 (+dongle) távot.
nagyjából ennyi a különbség, műszakilagDesignban meg meg kell nézni, hogy megéri e a többletet, azt neked kell eldönteni.
Azért ár érték arányban a 620 jobb.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28493 üzenetére
most nincs 5 év gondoskodás, mindenütt 2 év garival adják.
Valszleg Karácsony előtt lesz.
De ezeket csak az LG Magyar Kft által forgalmazott készülékekre jár, érvényes, a webshopos vásárlásoknál nem, ha más forrából szerezték be a tv-t.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28483 üzenetére
Szia A jóféle.hu bolti garit ad, de magyarországon szervizelnek.
Nekem már volt garis javításom náluk, alig egy hét alatt elvitték, javították, visszahozták.
nálam 5 csillag.Az La 620 hagyományos távirányótval van, külön lehet magic remote-t venni hozzá.
De arra figyelj, hogy olyat vegyél, amihez van külön RF dongle is, mert az nincs beépítve a tv-be.
LA660 tól felfelé van hozzá magic remote, de ahhoz meg nincs hagyományos távpiszka a dobozban.A gari kiterjesztés egy biztosítás, ami kijelző törésre, stb is érvényes, de nem teljesen egyenértékű az LG magyar Kft által nyújtott 5 év gondoskodás programmal.
A böngésző az elég komprommiszumos, nagyon nagyon alap laptop azért kiváltható vele, de akkor érdemes egy billentyűzet+egér kombó hoozzá.
A több lapos böngészéssel gyorsan ki lehet akasztani a memóriát, így ilyenkor villámgyorsan kilép a böngésző.
emailt olvasni, face-t nézegetni youtube-ozni azért jó.
A tv linux alapú, ezért nem fogsz tudni rajta olyan oldalakon videózni, ahol pl silverlight kellene (retekklub és társai)erre mondjuk ott a fuso alkalmazás.
A tv smart része leginkább egy alsó kategóriás okos teló szintjén van.
Ez igaz a piacon kapható összes smart tv re, nem csak az LG-re[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TMT7TMT7
tag
válasz laci1978 #28332 üzenetére
Erről én is csak annyit tudok, mint te, múltkor elkezdtem olvasgatni az apró betűs részt és amennyire emlékszem elég korlátozottnak tűnt. . .
(#28333) h1ght3chzor : Legjobb felhívni LG-t, hogy melyik boltokban van tőlük származó tv, legegyszerűbb ha már kinézted a tv-t és felhívod őket, hogy az adott bolt kapcsolatban áll-e velük, jobbat én sem tudok.
-
törölt tag
válasz laci1978 #28266 üzenetére
Ezek a csúnya fogyasztói társadalmak már csak ilyenek, pár év alatt biztosan kinyúlnak ezek a TV-k,úgy is tervezz velük.A század elején még egy izzó is évtizedeket működött,azóta a gyártók megegyeztek egymással.hogy nem lehetnek túl hosszú életűek a villanykörték,mert az ráfizetés nekik
(#28268) sbalu1 Nem akarok erről vitát nyitni,a konzumer fogyasztói rétegek bekajálták az LCD gyártók erőszakos marketing maszlagjait ,ezért kevesebb plazma fogyott,ergo megnőtt az előállítási költség.Emiatt sajnos a Pana is felhagyni kényszerült a gyártással.Nézz át itt a Pana plazma topikba,mindenki beraktároz még belőlük amíg kapni lehet,Az OLED technológia majd változást hozhat egyszer,de addig marad az amit diktának nekünk
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz laci1978 #28262 üzenetére
már csak a méret miatt is megéri
smart tv, + 3D
egy mezei LCD-t sem kapsz olcsóbban.
Rejtet hibája van-e?
Ki tudja, ha előre tudnánk,látnánk, már nem lenne rejtett hiba.
Vagy varázslók és jövendőmondók lennénk.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest