-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
aclandiae #85702 üzenetére
Drótszamár: a fene tudja, minél jobban beleásom magam a témába, csak annál rosszabb. Most ott tartok, hogy az LG Sound Sync tartalmazza a A2DP protokol támogatást (LG-től chaten megkérdeztem), tehát mennie kell más gyártó fejesével is amit ezt a protokolt tudja.
A másik lehetőség, hogy ebay-ről vadászni olyan átalakítót, amivel összeköthetem a TV-t:
HDMI vagy Digitális Audió (optikai) kimeneten keresztül és ehhez kapcsolom a BT fejhallgatót.Közben az is eszembe jutott, hogy a tv elvileg képes audiojelet egyszerre két kimeneten közvetíteni. Na most, ha már a tv hangszórójára nincs szükség, mindig vissza kell lépni a beállításokba és átkapcsolni csak a fejest?
Az egészben a legnagyobb gond, hogy jó volna a fejest felpróbálni vásárlás előtt. Szóval pontos típusokat kell(ene) tudnom, és boltokat, amiket végiglátogatok pl. Budapesten (erre kaptam néhány tippet). Különösen azért, mert előtte még van 280km vonatút, hogy odajussak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest