- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
en is megrendeltem toluk meg jan. 16-an, egyelore varok
ha megjon, valoszinuleg ez megy a kisszobaba (az 'okos' mivolta miatt), a Viktor meg a nappaliba, ahol nem zavar ha folyamatosan megyegyebkent szerintem nem csak placebo, de amiota a Viktort aktivan hasznaljuk, nem kohogok-fuldoklok ejszakankent
-
doc
nagyúr
igen, tegnap jott egy mail a szamla kiallitasarol, ma reggel pedig a trans-o-flextol hogy csomagot hoznak, X osszegu utanvettel
MOD: nagyon nem kellett miert turelmetlenkedni, nem fizettem elore semmit, csak most utanvettel, es egy Viktor mar van otthon (az most majd atkoltozik egy masik helyisegbe), szoval nem voltam legtisztito nelkul
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
17. én üzentek, hogy 10 nap múlva esedékes. Ha a héten beesik még rátudom. De ha addig nem akkor kenje a hajára. jan.26. rendeltem.
MÁr csak azért bízok mert a kollega is megkapta.
Már ha nem fizetett fórumista.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Ebay olasz eladót is láttam. Más kérdés, hogy van e készleten neki.
Mérgembe már philips, sharp, elektrolux néztem.
Sharp drága, philips et amit én akarok itthon nincs ac3256, elektrolux eap309 ár érték arány Best.
Nekem valamiért a buzeriam hogy vilagitson kijelezze a levegő minőségét.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Nocsak nem tudtam. vagyula üzemelteti? Nini mifit et is ő fordította ha jól tudom.
Találtam egy ilyet ránézésre szimpi de nulla információ róla. Klarstein climate hero 6Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Lehet nem is bánom, hogy nem ugrottam bele mérgembe másba mert azért ennyi pénzért ilyen teljesítményű és minőségű nem lett volna. A megspórolt minimum -40e ből meg lehet venni 3 szűrőt.
Csak 1 hónappal hamarabb kell rendelni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Én hong kong ra állítottam. de a hivatalos QR kódról nyomod ami a papírján van egyből adja a 4.1.7 et.
Update vel semmi nem jött még. Apk mirror oldalakon meg már a 4.1.9 van.
De update ide vagy oda most nekem megkergült. A parancsikonból nem akar működni semmi vagyis még a
szoftveres kezelés se jön fel. Újra tettem a mi home ot. Megtalálja az eszközt de nem lehet szoftveresen irányítani. Ezer resetelés újratelepítés semmi nem oldja meg. Látja a mihome de nem tudja irányítani.De úgy látom tegnap a mi.com fórumon más is jelezte a hibát.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest