-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
EV3nal jatszik firmware csere is es ugy megy embedded Javaval.
viszont gyarilag a vizualis programozasi resze is tok jo. proceduralis programozast megtanulni szvsz tok jo, bar ertelemszeruleg nagyobb gyerekekkel erdekes.
hosszabb tavon azt neztem, hogy van wifi module es sajat network stackkel pl megoldhato elvileg, hogy a robot vezerleset pl a desktopra ki lehessen szervezni. magamnak eredetileg applikalt AIt tanulni vettem, aztan vegul annyira nem volt ra idom.
de azert nezem, hogy sajat network protokolt fel tudok huzni, ugy meg azt neztem, hogy elvileg nemi "interfacinggel" egy pre-trained python modellt ra lehetne huzalolzni. extrem megoldaskent akar ugy is, hogy egy telefon kameraja az input es egy desktop Android studioba van kiszervezve az SW egy resze. ez viszont eleg extrem use-case
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest