- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fedora Linux
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
b12gege
csendes tag
válasz
jansky1 #29164 üzenetére
Ahogy Ereshkigal is írta, leginkább tojnak arra, hogy épségben megjön-e a Lego vagy sem.
Nyilván vannak kivételek, viszont az én saját tapasztalatom is hasonló, szarrá nyomódva kaptam meg az akciós készletet, mert a nejlonba csomagolás nem igazán védte a külső behatásoktól. Mikor megreklamáltam és visszaküldtem, hogy kérek szépen egy másikat jól becsomagolva, akkor elutasítottak, mondván nincs készleten. Közben persze teli áron továbbra is hirdetve volt.
Ezen kívül rengeteg negatív visszajelzést olvastam Lego-s fészes csoportokban hasonló esetekről, szóval nálam az alza, emag és hasonszőrű testvéreik a tiltott kategóriába tartoznak.
Ellenben, ha nem fontos a doboz és nem izgat, hogy olyan állapotban kapod, mintha Ace Ventura kézbesítette volna vagy rommá matricázzák, akkor nyugodtan rendeld onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest