- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Unokaöcsémnek minden sz.rt megvettek korábban, volt egy rakat Star Wars legoja, köztük két UCS, az Imperial Shuttle, és a Super Star Destroyer, de volt Falcon is (csak nem UCS). Amikor a kölök megunta a legókat, unokanővérem unatkozó háztartásbeliként megkereste az új szettek árát (tehát azt, amennyiért ezek valaha kaphatók voltak boltban), ezt harmadolta, mert ugye össze vannak rakva, a végösszegből még lecsípett egy jókora összeget, és így feltette a jófogásra. Ő is kapott pár köcsögcsalóvagy levelet, de még aznap el is ment hozzá egy gyűjtő, aki meglátta, hogy miről van szó, rögtön fizetett, majd a kocsijából hozott be dobozokat, és óvatosan pakolt el mindent. Végül széles vigyorral az arcán távozott.
Én a sztorit kb. fél éve hallottam, az unokanővéremékkel öt évente egyszer találkozunk. Utána elbújtam elmorzsolni pár könnycseppet...
Szóval vannak csodák.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest