Új hozzászólás Aktív témák
-
cabriobarat
tag
válasz mmarcim #4390 üzenetére
Szia! Egy próbát megér.Esetleg megemlítheted a fogyasztóvédelmet, vagy ha nagyon nem tetszik nekik, kérd el a panaszkönyvet, az mindenhol van.Ha online vetted akkor kicsit bátrabbak, de ne hagyd magad, itt is említsd meg a fogyasztóvédelmet ha nem olyan a hozzállás, ember függő, cég függő...Alaposan gondold át, ne tudjanak belédkötni.Ha semmi külsérelmi nyom nincs a tableten akkor szerintem ok lesz, elvileg nem lehetne gond a gariztatással.Azt ne mond, hogy már rég ilyen volt a tab.Egy hónapig tuti tab nélkül maradsz.
[ Szerkesztve ]
-
cabriobarat
tag
válasz mmarcim #4382 üzenetére
Ez lehet hardveres hiba nem? Ha van rá gari érvényesítsd.Mivel még nincs ilyen tabom nem tudok segíteni.Lehet vissza tudod állítani "új" állapotába amit nem vesznek észre.Nincs ötletem...hardveres hiba alatt touch panel hibára gondolok, repedés amit nem látsz szabad szemmel.De ha repedt vagy elengedett a ragasztás valahol akkor feszülhet.Nagyon finoman ha a tab két oldalán megpróbálod ellentétes írányba feszíteni és elkezd szórakozni rögtön akkor én azt mondom tuti repedt, vagy a vezető ragssztása elengedett.Én régebben úgy jártam egy tabbal, hogy többször alkoholos szerrel pucoltam ami szép lassan feloldotta az érintkező ragasztását.Ahogy mindig a touchpanel szélén megállt a kis alkohol"ablaktisztító" úgy ette be magát a panel alá....Nem esett le a tab? Nem nyomtad túl erősen valamikor? Passzolok..m
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest