Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
Tigristank #19501 üzenetére
Kerülendő alatt a veszélyes helyeket értem, ahol nagyobb eséllyel kötnek beléd este vagy akár nappal is, ahol sok zűrös arc lakik, lézeng. Nyilván a hajléktalanok látványa, vagy turbékolása mikor be vannak állva se felemelő, de nem azok fognak kirabolni.
Olyan környéken vennék lakást ahol este is bátran lehet kutyát sétáltatni, vagy éppen éjszakaival hazabotorkálni majd sétálni.
Ugye van pár legendás hely Budapesten amit élből kerül minden jóérzésű ember, mint pl Havannai, Pongtáczúti lakótelep, Hős utca, Népszínház utca. -
A Zéé
addikt
válasz
Tigristank #19255 üzenetére
épp most beszélgettünk villanyszerelővel, hogy idén eddig a villanyszerelési anyagok 30%-ot drágultak nekik nagykertől beszerezve. Bár a majdnem kész lakásba már valószínű nem kell sok villanyszerelési anyag, de ha burkolni kell még, akkor azért ott is van egy laza 10-15% drágulás tavalyhoz képest.
alapvetően én sem tudom mi fűti ennyire a piacot, de eszetlen amúgy, ami zajlik. Még egy kapavágás nem történt, és még nagyon hirdetve sem volt, de már több lakás el van adva azokból, amiket majd valamikor májusban kezdünk el építeni, Zalaegerszegen. Ahol most valamiért mindenki úgy épít, mintha holnaptól ez lenne a világ közepe.
És hogy a bérekhez is visszacsatoljak, itt az építőiparban abszolút BP-i viszonyokhoz mérhető fizetések vannak jelenleg. -
szabonagyur
félisten
válasz
Tigristank #18917 üzenetére
Nagy osszessegeben egyszerubb bemenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tigristank #18907 üzenetére
Nálunk ez ott elbukik, hogy mindketten tulajok vagyunk és mindketten haszonélvezők.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Tigristank #18909 üzenetére
wow, koszi!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tigristank #18909 üzenetére
Kösz az infót, ezt a szolgáltatást nem ismertem
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tigristank #18907 üzenetére
És hogyan, mennyiért tudsz AVDH-val hitelesített doksit létrehozni?
-
válasz
Tigristank #16727 üzenetére
Ezt azért tudhatná az ingatlan jogász ügyvédem is ....
Nagyon szépen köszönöm jelzem nekik .
Remélem eltudom intézniMost épül régen meséltem róla. A hitelügyintező mondta és az ügyvéd is hogy mivel lizingelek ezért a lízing cég 2% is fizetnem kell .
-
Csabroncka
addikt
válasz
Tigristank #16727 üzenetére
Ha használt ingatlan, akkor a teljes összegre számolják.
-
válasz
Tigristank #16724 üzenetére
Köszönöm a segítséget
nem értem ezt a tolvajnyelvet de ez azt jelenti hogy van olyan kedvezményem hogy új építésűnel 15 millióig kellene megfizetni ?
Gombinyo 1,65 M nálam az illeték .
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest