- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Ariadne #2890 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet, rengeteg a kiadó lakás, a tulajok örülnek ha úgy mész oda, hogy te hosszú távra tervezel. A probléma ott van, hogy bármennyire is azt mondja valaki, hogy ő hosszú távra tervez, ez ritkán valósul meg, így nem lehet arra alapozni. A másik nagy probléma, hogy ugyan úgy ahogy a közlekedésben sincs semmi kultúránk, úgy egy bérlésben sincs -ha lehet így fogalmazni- és az albérlők nagyon nagy része nem is akar úgy viselkedni, mintha az a lakás/ház az övé lenne. És általában nem a kereslet követi a kínálatot, hanem sajnos az van amit otthagynak a korábbi bérlők.
Tehát az sajnos igaz, hogy igényes, normális lakást hozzá tartozó hasonló tulajjal nehéz találni, de lehet, ahogy írtad is és ekkor már meg lehet beszélni, hogy neked ez és ez lenne az egyéni igényed.Mint fentebb is írtam, ha valakinek annyira fontos a saját lakás, akkor nyilván neki azt kell előbb venni, az pszichésen is nagyon sokat tud számítani, pláne, hogy itt évekről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest