Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz zsiga667 #125 üzenetére
legjobb barátom most hozott el két hónapja menhelyről egy 10 hónapos amerikai pitbull szukát. könnyen lehet hogy többször agyonevrték mert napokig meg sem mert mozdulni és nem tudtunk vele mit kezdeni. viszont döbbenetesen fejlődik, és valami hihetetlen hogy milyen okos egy dög. most hogy már ugrál és eszik rendesen, tanul is, ráadásul tényleg félelmetes gyorsasággal. másodikra szinte mindent megtanul és soha többet nem kell neki mondani. lehet, hogy nagy mázli, de tényleg iszonyatosan intelligens.
és imádnivaló kiscsaj...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz zsiga667 #132 üzenetére
orvosok szerint is ritka fajta lehet, olyan ''kék'' színe van mint az orosz-kék macskának. szinte teljesen hibátlan szőrzettel.
már ha a stepping ezt jelenti, nemtom mert nekem két macskám van
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Loretto
veterán
válasz zsiga667 #113 üzenetére
Köszi.
#115 Spirit Neked is (tudom én sem siettem el a válaszadást)
Nos a volt kutyumról tennék be pár képet, naon birtam de a panel nemigen volt neki való.
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: linkSoirée...
-
Totyi
őstag
válasz zsiga667 #282 üzenetére
Nekem sírni...azon,hogy emberek ennyire kegyetlenek.Bizony fáj az neki,és nem is kicsit!Miért nem használ egy vérző halat?Miért kell egy értelmes állatot?Az úgy nagyobb poén?
Én nem kívánok mást az ilyennek,mint azt hogy érezze át,amit a szerencsétlen jószág.
Látta vki a Powder-arc c. filmet? -
Boxer001
veterán
válasz zsiga667 #342 üzenetére
Parancsolj:
Szárazanyagtartalom: min. 88%
Nyersfehérje: min. 24%
Em. Nyersfehérje: 21,5 %
Nyers zsír: 10,4 %
Nyers rost: 2 %
Kalcium: 1 %
Foszfor: 0,65 %
Savszám max.: 50
Peroxid max.: 25
A-vitamin max.: 4000 NE/kg
D3-vitamin max.: 400 NE/kg
E-vitamin max.: 50 NE/kg
Gyártó:
Albert és Fekete Bt.
1196 Bp. Jókai u. 151/a
megbízatása alapján : INT-P Bt. 2364 Ócsa, Pesti úti Major
Ez a fajta táp már elég régen a piacon van amúgy én úgy tudom, illetve apum már régóta ismeri. -
Fisha
őstag
válasz zsiga667 #639 üzenetére
Azert az allat nevelese, es megolese kozott van nemi kulonbseg. Allatszereto ember nem ol meg allatot, csak azert mert az pillanatnyi kicsinyes erdekei eppen azt kivanjak (pl leboritotta az ebedet), hanem megprobalja megoldani a dolgot. Pl. becsukja a konyhaajtot.
Tovabbra is azt mondom, hogy az ilyen embereknek meg egy palma tartasa is megfontolando.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest