Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rlazol

veterán

válasz Diego! #1904 üzenetére

''Megkérdezhetem hogy ez miért titok?''
    nem.

''lakásba nem való kutya'' - én most nem fogok visszaolvasni, de remélem, h nem írtam ilyet. :F Emlékeim szerint csupán annyit írtam, h egy zárt lakásban, ha a kutya egyedül van sokkal rosszabb neki, mint ha ugyanazt az egyedüllétet kertben töltené el.
    Abszolút igazad van abban amit írsz: a kutya a gazdijával szeret lenni. De ha már nem lehet (mert a szemét kormány nem ad munka alól felmentést a kutyatulajoknak :D ), akkor legyen kertben.
    Azt a kutyát, amely a nap 24 órájából 16-t egyedül illetve alvó gazdik mellett tölt a lakásban nagyon sajnálom, és nem hiszem, h egészséges, kiegyensúlyozott, boldog élete lenne.
    Persze összehasonlítva egy gazdáját naponta 3*10 percre látó kerti kutyust egy panellakó nyugdíjas néni kutyájával, a panelkutya lesz irígylésre méltóbb helyzetben, kutyaszemmel nézve.
    Összességében: szerintem kertben könnyebb kielégíteni egy kutya igényeit úgy, h közben az ember is teljes tud maradni magának és a családjának egyaránt, de ez nem jelenti azt, h lakásban feltétlenül boldogtalan lenne.

[Szerkesztve]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák