-
IT café
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz cellpeti #434 üzenetére
annyiból van értelme, hogy az usb 3 -nak usb 2 alatt is meg lesz a 30 mb írás olvasási sebessége, míg láttam már olyan olcsó 2,5 házat usb 2 -est ami 20 mb körüli sebességet produkált
ugyan ílyen okból megéri az usb 3 -as pendrive is
usb 2 -es pendrive ami 20 mb al tud írni ritka mint a fehér holló de az usb 3 asok usb 2 -esen is hozzák a max 30 mb -ot"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
.mf
veterán
válasz cellpeti #434 üzenetére
Van, ha majd USB3-s porttal rendelkező géped lesz, vagy veszel PCIe / Expresscard USB3 kártyát, akkor ki tudod használni a sebességtöbbletet
Mire számítottál, mágikusan felgyorsítja az USB2-t a gépben? Dehogy, viszont egy-két év múlva már nagyon hasznos lesz, hogy nem csak 30MBps max., hanem akár 100. Mert ugyebár nem pár napra vesz az ember ilyet (nekem is itt van mellettem a szekrényben egy 3.5"-es, ami 3-4 éves, s ebből 2-2.5 évet 24/7 használatban is volt).Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest