- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Programozás topic
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
-
IT café
Ebben a topikban a a Kriptovalutákhoz tartozó adózásokkal, pénzfelvét/utalással kapcsolatban lehet olvasni.
Mielőtt kérdezel olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó, de ha magánszemélytől vásárolok, akkor az nem tud sehogy számlát adni nekem, ha akar se. De a magánszemélytől vásárlás meg nem tilos alapvetően. A hardverapró (meg a jófogás meg a vatera is) kb 80%-ban arról szól, hogy magánszemélyek vásárolnak egymástól....
Szóval értem, hogy papírral nem tudom bizonyítani, hogy megvettem (bár végül is valami eredeti számlám van hozzá, ami garilap is egyben, de az az eredeti vásárló nevére szól), de attól még ugyanúgy pénzbe került nekem. És nyilván azért vettem használtan 600K-ért, mert újonnan a nevemre szóló számlával 750K lett volna és nem akartam \ nem tudtam annyit költeni rá.Azért default földi halandóként nyilván vannak korlátai annak amit anyagilag megengedhetek.
Köszi a linket, megnézem azt is hamarosan!
-
Elbandi
aktív tag
most igy hirtelen nem talalom, de mintha volt mar hir, hogy a nav 1 valtast is uzletszerunek minositett, mert akkora ugras volt az arfolyamban. A jogalkoto azt akarta kizarni hogy a nyaras vegen megmaradt euro visszavaltaskor esetleg par forinttal tobbed lesz, ne kelljen adozassal szenvedni.
-
Enter65
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest