Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Szerintetek a KIA Ceed/ProCeed mikor kapja meg az I30-nál bevezetett 1,5-ös 160 lovas motorokat?Van erről bárkinek infója?
Illetve vannak már egyáltalán tesztek erről az új motorról?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2390 üzenetére
Szia,
Új autó esetén én a full LED fényszórókról biztosan nem mondanék le.
Ég és föld a halogénhez képest, és gondolom nem 1-2 évre veszed.
A Suzukinál ez pl már alapfelszereltség...
A kvótával kapcsolatban..nekem is ezt mondták 2 bp-i szalonban is.
Én le is foglalóztam egy szalonban levő autót, és átadásra 2021 januárt kellett ráírniuk..
Mondjuk az eladó azt mondta, hogy mivel rengeteg elektromos/hibrid autót is átadnak mostanában, van rá esély, hogy hamarabb is át tudják majd adni kvóta bünti nélkül, de ígérni persze nem tudott semmit...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2396 üzenetére
Én ProCeed-et foglalóztam.Igen, LED-es.
Mivel a keresett színből és felszereltségből nincs több az országban, nem volt túl jó alkupozícióm, így 300-al lett kevesebb a végösszeg (amiből 250 az októberi akció.. )
Másik lehetőség az lett volna, hogy berendelek az új 1,5T mild hybrid 160LE verzióból, amit még majd csak novemberben kezdenek gyártani, és márciusra kaphatom meg kb.
Ez +300k lett volna, és persze egyel több hibalehetőség a jövőben a hybrid rendszer miatt.
Illetve a hybrid verzióknál a pótkerék helyére építik az akkut, úgyhogy még azt se kapsz hozzá.
Én részemről maradtam a 2020 verziónál.
Ja, és kapok hozzá egy szövetszőnyeg garnítúrát...Ennyi.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2407 üzenetére
Majd oszd meg légyszi az infót.
Kíváncsi vagyok.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2410 üzenetére
Aham, köszönöm
Pontosan milyen téligumit adnak 214-ért?Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz PainKiller13 #2527 üzenetére
Én több FB csoportban is azt olvastam, hogy a my20 ceedeken és a GT Line proceedeken már nincs TPMS szenzor. ABS alapján figyeli a kerekeket.
Érdekes a katalógus mondjuk nem ezt mondja, de már több csoportban is elhangzott, szóval érdemes várni a bevásárlással, ha újonnan veszed az autót.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2693 üzenetére
Én ezt vettem a ProCeed-be:
Carcarpit.
Tökéletesen a mérete, viszont a házhoz szállításuk szánalmas.
3 hét kellett hogy postára adják, pedig raktáron volt...Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz vihartigris #2727 üzenetére
Szervízmód:
A motor leállítása után 20 mp-en belül told lefele az ablaktörlő kart(1-2 mp-re), és a lapátok ki fognak jönni függőleges állásba.Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
Én arra leszek kíváncsi, ha bekrepál a DCT az autómban mondjuk 1 év múlva, akkor ahhoz se lesz alkatrész? Mert az "vicces" lenne...
Real eyes realize real lies!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest