- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ontheground
tag
válasz
Somatom #22931 üzenetére
Kipróbáltam én is a linkelt 32 biteset, volt egy szabad mókolható 1 gigás pendrive-om
Sajna erre a pendrive-ra Universal USB Installerrel nem lehet ISO-t felmásolni, régebben ment, de már vagy egy éve syslinux hibával elszáll, nem lesz bootolható.
A szektormérete sem valami szabványos, lehet azért, lehet az alább említettek miatt.
Ebben a cuccban egy CBM2090 vezérlő van, amihez van a neten egy Umptool nevezetű gyári progi.
A pendrive már elég régi, mélyszkenneléskor van is rajta vagy 10 rossz szektor, de azokat a vezérlő ki is szedi a használtak közül, gondolom köztük lehet a 0-ás mbr is, a helyettesítője meg valamiért nem felel meg a syslinux-nak.
A progival lehet csinálni olyat a pendrive-ra, hogy egy részét CD-nek lássa a gép, valamint a maradékot meg sima pendrive-nak, tehát két meghajtó lesz, még Windows alatt is.
Ezzel fel is ment a Puppy, meg maradt is 300 mega szabad hely.
Megy is szépen, megjegyzi a beállításokat, az Intel vga driver is frankó, de mégis maradok a másik megoldásnál szerintem, mert a boot/kikapcs. idő a mentett beállítások betöltése/kimentése miatt jóval hosszabb a Geexbox-os megoldásénál, így meg veszít a varázsából.
A remaster biztos segítene rajta valamennyit, de a másikkal akkor sem versenyezhet ebből a szempontból.
A Kodi-t is beraktam auto indításra a Puppy beállításokban, de mégsem indult el bootkor, szerintem amiatt, hogy még nem volt X szerver, amikor a Puppy már indította volna.
Lehet még próbálkozok majd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest