-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Csak az első hónap 390HUF utána már 3900huf ezt viszont sokallom. Jó lenne hajdú eladó csomag. Mivel most meg tudtam hogy kb 6 csatorna kell neki. Kár hogy nincs olcsóbb csomag...
Jah és köszönöm mindenkinek a segítséget sikerült az app-ot és az addon-t is beállítani. Annyi a baj hogy némelyik adó akadozik...
-
-szabi-
addikt
A listán szereplők közül feltettem néhányat kíváncsiságból de elakadtam.
Végül amit írsz PVR IPTV Simple Client lett a megoldás.
Úgy látom még mindig csak egy listát lehet neki megadni.
De ez legalább működik.
Köszi. -
-szabi-
addikt
-
Androidon, hogyal lehet visszatenni a 19.4-et? Samsung S22U
Ez a 20 nagyon nem jön be. -
zsiga68
őstag
Megcsináltam 20 streamet az Onlinestream oldal forrásaiból: iptv.m3u Kodi kezeli,kipróbáltam.
Ha bárki letölti és kibővítené akkor ossza meg kérem. Köszönöm. -
viperabácsi
addikt
válasz
mikrofon #41487 üzenetére
Itt volt linkelve egy forumtárs által magyarítva
CoF : Megelőztél !
-
mikrofon
veterán
Alap magyar adok Duna m1 m2 tv2 rtlklub meg az rtl-nek van valami másik csatornája is.
Ezek eddig szépen benne voltak az addon-ban.Köszönöm mindenkinek a gyors infót. Ezek alapján megprobalom megoldani
-
-
mikrofon
veterán
Tudom tudom már unalmas de én havonta vagy két havonta pár napot használom az online stream addon-t.
De már vonaton van a nagymama. Jön segíteni vigyázni a gyerekekre. Ő pedig már korábban kijelentette nem jön ha nincs tv Adás..
SOS kellene valami alternatíva. Különben holnap délután haza megy mert a sorozatai..... -
nfsu17
veterán
válasz
Smafia #41471 üzenetére
Picit szerintem higgadjál le, menjél ki sétálni, olvass könyvet, bánom is én, biztosan rajta van a kolléga a javításon (de ha nem, akkor is fölösleges minden percben beírni vmit ezzel kapcsolatban, nincs itt semmire garancia, hogy ami eddig ment, az ezután is fog)
Ha vki foglalkozik egy addonnal, akkor sem lesz meg feltétlen 2 perc alatt a javítás...ha meglesz, lehet örülni...ÉS megköszönni, ha 5 nap akkor annyi...ha soha nem lesz javítva, akkor ennyi...ez nem 2 év garanciás @pple termék, hogy nem megy, aztán viszem vissza és reklamálhatok) -
vargalex
Topikgazda
-
janky1216
csendes tag
Sziasztok!
Csak nálam nem működik az onlinefilmek.me Addon?
-
Smafia
junior tag
Este meg ment livetvkodiserbia csak pár magyar csatorna vpn re be kapcsolva úgy el indult de ha össze lehet rakni a többi adást bele akkor menne kodi leia 18.9 futva mindgyart meg próbálom újból el indítani
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Smafia #41462 üzenetére
A kiegészítő ezen kívül használná még a tv-seq.json és a tracklist-json.cgi endpointokat is, ami viszont valóban az onlinestream.live alatt létezik. Illetve, ha jól látom, nem azt a json-t adja az általad írt endpoint, mert a station-ok alatt nincs tv, illetve webcam key.
-
Smafia
junior tag
Valakinek van egy normális kodi vivax smart tv android re amin megy a movieshark repo és onlinestream mióta frissítés volt azóta nem megy anyira nem vagyok járatos benne előre köszönöm szépen a segítséget ha van link amivel jól futna
-
Smafia
junior tag
válasz
LittleShark #1 üzenetére
A link nem elérhető
-
blakey
titán
Srácok, csak vissza kéne olvasni, pont előttetek volt 2 hsz.
-
Smafia
junior tag
Mindegy melyik kodi version töltöm le akkor sem megy az onlinestream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest