- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
BullZeye #40398 üzenetére
Sziasztok!
Boxon van a Mátrix.
Az miért van, hogy a médiaklikk nek nincs hangja.
NAS-ról nézett filmeknek van amikor csak Bluetoothval, van amikor Jackon keresztül van hang, Egyik film Bluetooth másik Jack.
Soundbar Jackkal csatlakozik.
Tv-t kizárnám mint hibát.
Ha TV-n nézem direktbe NASról saját lejátszójával, akkor minden filmet tudok nézni Hanggal.
Nemrég felrakott Disney+, és Netflixnél is ez a helyzet. Egyik Bluetooth másik Jack kimeneten hangfal.
Hol lehet a hiba? Box vagy Kodi? -
BullZeye
veterán
Most mutatták be a havi 2k-ért az RTL+t úgyhogy gondolom emiatt az is fizetős lesz, ezért került le a Híradó.
Havi 2k-t nem ér a híradó. -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Dedike12 #40387 üzenetére
Akkor majd rakok át pénzt a Revolut számlámra és az egyszer használatos kártyával aktiválom (azzal akartam, de éppen nem volt rajta csak 4xx Ft) és ránézek a kiegészítőre. Persze kérdés, hogy érdemes-e foglalkozni vele, lesz-e aki az előfizetést választja? Vagy az ingyenes hónap után mehet a továbbfejlesztés a kukába?
-
Dedike12
csendes újonc
válasz
®abstract® #40390 üzenetére
Sajnos sem a fókusz, sem a híradó műsorait nem találom. Kategóriája nincs, keresőbe próbáltam, de 0 eredmény...
-
cpt rodgi
tag
szumma: hirado sehogy se lesz?!
-
Dedike12
csendes újonc
-
Dedike12
csendes újonc
Sziasztok! A korábbi RTL Most+ csomaggal nem is tudnátok nézni ezeket a sorozatokat, hiszen az csak a fizetős verzióban van benne, az RTL+ csomagban, ami 1990 Ft, de az első hónap díjmentes. Az 500 Ft-ot egyébként csak zárolja a bankszámláról, nem vonja le. Közben megnéztem mégegyszer amit írtál Alex, de továbbra is ez a helyzet. Weben nálam működik, kodin nem.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Dedike12 #40384 üzenetére
Ezt nézd meg még egyszer légyszi! Nekem RTL+ Active szolgáltatásom van (korábban RTL Most+), ami ugye a TV szolgáltató által adott aktiváló kóddal létezik, mégsem mennek weben sem az általad említett sorozatok. És kis ellentmondást is érzek a felületen:
A profilom adatai:
Ehhez képest, amikor rákattintok az általad írt sorozatok első részére (mert csak ez érhető el, lehet, hogy nem is volt még több), a következő üzenet jön:Szóval, akkor hogy is lenne ez? Nézzem meg, hogy mely szolgáltatóknál érhető el? De, hát nekem az van... Igaz, írja, hogy az RTL+ kell hozzá, ami ugye a havi díjas és nem is szolgáltatón keresztül elérhető, ha jól értem.
Szerk.: Próbáltam aktiválni az RTL+-t, de meglepődve tapasztaltam, hogy az ingyenes hónap ellenére 500 Ft-al meg is terhelné a kártyát (lehet, hogy utána visszautalná), így itt abbahagytam.
-
Dedike12
csendes újonc
Sziasztok! Nálam is ugyanaz a probléma. Webes felületen működik a lejátszás, mobil applikációban is, viszont Kodin keresztül nem. Próbáltam az RTL+ tartalmak közül többet is lejátszani (A Király c. sorozat, A nagy fehér főnök c. sorozat), de kodin egyiket sem engedte. Felugró hibaüzenet jelenik meg: A hozzáféréshez RTL Most+ előfizetés szükséges. (Van RTL Most+ is aktiválva és a fizetős RTL+ is)
-
seger
addikt
#blakey #vargalex #gyűrű
Köszönöm a válaszotokat!
Utánanézek mi lehet a baj, ugyanis 2025-ig van érvényes RTL+ Active előfizetésem.... -
brazos
senior tag
Bocsi, tudom, hogy nem kifejezetten ide tartozó téma, de elvileg erre is lehet kodit tenni.
új nokia_smart_box_androidos -
gyűrű
addikt
Az RTL+-on három szolgáltatási szint érhető el a felhasználók és előfizetők számára. Az RTL+ teljes tartalmi kínálatát reklámmentesen érik el a szolgáltatás előfizetői 1990 Ft-os havi előfizetési díjért. Az RTL Most eddig regisztrált felhasználói mától az RTL+ Light,
az RTL Most+ felhasználói pedig RTL+ Active néven élvezhetik kedvenc tartalmaikat, külön díj fizetése nélkül. Az RTL+ Light használatához továbbra is csak regisztráció szükséges, az RTL+ Active pedig ezentúl is a telekommunikációs szolgáltatótól kapott aktiváló kóddal használható. -
vargalex
Topikgazda
Ahogy blakey kolléga is írja, sajnos sok tartalom átkerült a fizetős kategóriába. Nyilván a kiegészítő még a régi, ő egyetlen kategóriáról (RTL Most+) tud, így azt írja, hogy nincs olyan előfizetésed. De csinálj egy ellenpróbát, mert elvileg ami a kiegészítőben nem elérhető, az a böngészőben (vagy alkalmazásban) sem lesz az a jelenlegi előfizetéseddel (szolgáltatótól kapott kód).
Vagy tudsz írni esetleg olyan konkrét példát, ami weben megy, de kiegészítőben nem? Mert itt azt írtad, hogy van ilyen... Vagy nem ellenőrizted, csak azt, hogy be tudsz-e ott lépni? -
seger
addikt
Rtl most másnál is azt írja, hogy rtl+ előfizetés szükséges? Előfizu van, weben működik, de kodi alatt nem.
Tuti addon baj, mert weben működik -
DJMDJM
tag
válasz
®abstract® #40368 üzenetére
A híradó kellene csak, semmi esély sehogy?
-
®abstract®
őstag
válasz
muzoffru #40364 üzenetére
engem pont ezek erdekeltek
csalodott vagyok,hogy nincsenek sehol 🤔 a netoldalon se..
csak tudnam,hogy minek akarnak versenyezni egy hbo max-disney plus-netflix l?!
rtl a reklammentes fhd havi 2000ft ot kernek amikor a 3 szolgaltato havi 2400 ft ert jobb kínálatot nyújt 🤔 bohóckodás ez az egész!
a magyar rtl nek ez a pofátlan pénzéhsége undorító! -
allfinanz
senior tag
új csomagok:
https://rtl.hu/rtlplusz/szolgaltatasok -
cof
veterán
válasz
Mike88 #40365 üzenetére
Aha, már csak az SD maradt RTL-ből ami ugye a MindigTV-s forrás de ezek után tuti terhelt lesz, hiába a BME-s hálózat mögötte. Régebben is szeretett akadni csúcsidőben estefele mikor még néztem.
Nem tudom ez mi, de híradó meg minden értelmesebb műsor eltűnt, házon kívülbe is voltak jó részek. De úgy látszik ilyen celebszarokra meg kornyikálásra van igény. Árat se tudom, hogy lőtték be azért egy Netflix, HBO, Disney-hez képest bár gondolom inkább a TV2-höz. Az is a mocsár alja tartalomügyileg...
-
Mike88
senior tag
Tévedsz, mert ez volt a forrás!
Muhaha! Gondoltam amúgy, hogy ez a forrás, honnan máshonnan 1280x720p-ben a CoolHD?
Amúgy nem ez a gáz, hogy ingyen már nincs "értelmes műsor", hanem hogy a szolgáltatói reg-el, sem elérhető minden. Tehát, hogy a f.szom hegye még nem kellene nekik? Fizetsz a csatornáért a szolgáltatón keresztül. Fizetsz külön a HD-ért a szolgáltatón keresztül. Fizetsz nekik azzal, hogy megnézed a p....csa reklámokat, amik most már negyed órás blokkokban jönnek. Fizetsz azért a szolgáltatón keresztül, hogy korlátozottan és reklámokkal (párdon) "kevesebb reklámmal" a k... anyjukat, nézhess pár tartalmat, de nem mindet, mert van amiért le kellene nekik perkálni havonta 2000 forintot, mert az annyira odab...sz, hogy megér ennyit, az ótvaros, sz-r, belterjes színészi brigádjukkal forgatott hulladék, trash sorozataik. Na ez az, ami A gáz! -
Tybor66
tag
Friss infó és az előfizetés 1990 Ft/hó.
-
Long1
csendes tag
válasz
®abstract® #40356 üzenetére
Az RTL Mostot 3 felé szedték. RTL+ Lite, az RTL Most+ból RTL+ Active lett és van egy fizetős az RTL+. Amennyiben jól értelmezem akkor csak a fizetősben lesznek élő adások. Az RTL+ Activeban maximum visszanézhetők lesznek a műsorok. De majd az okosabbak megerősítik vagy cáfolják.
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, libreelec, 19.4 mátrix, a gondom az rtlmost, el indítok egy műsort, ki írja hogy telepíteni kell a Widevine függőséget, na de rá nyomok, és egyből hiba van, semmi nem történik, próbáltam újra rakni az rtlmost addont, és frissítettem is az inputhelpert is.
-
gyűrű
addikt
válasz
Nah ezek amiket akkor se néznék ha fizetnének..
-
cpt rodgi
tag
válasz
köszi.... akkor türelmesen varok
-
cpt rodgi
tag
sziasztok. valaki valami konkrétat tud az rtlmost addonrol? el se indul. vissza tettem egy fel eves mentest a kosira, de ugyanúgy nem lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest