-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Sajnos újra kellett telepítenem a laptopomat, és most nem tudom sem Total Commanderrel, sem a Windows intézővel betallózni az XBMC meghajtóit. Valaki tudna ebben segíteni nekem.
A régi rendszeren működött anno a dolog. -
bostone
addikt
válasz
#88470784 #191 üzenetére
Láttam a beállítási utasításokat a hozzászólásodban, de a kép már nem látható. Próbáltam a zip-et telepíteni, hiba jelzéssel leáll.
Ja, egyébként droidon használom.
A régi tabletemen a genesis kipakolja a kezelőpult mellé a borítót, az új valamiért nem. Hozy lehet ezt beállítani? A régi tabon azonnal elérhetőek a stream-ek, az új több másodpercig keresi és az előtérben mutatja az eltelt időt, a találatokat stb. Miért?
Tényleg jó volna egy nagy össznépi kodi topik, ez a kis ügyes annyi mindenre képes volna, de tök hülye vagyok hozzá. Valahol láttam, hogy tv adások is elérhetőek, szíblvesen néznék nascar, vagy indicar futamokat, ökölvívást, mma, k1 meccseket.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A Super Subtitles add-onnal (feliratok.info) érdemes vesződni? Működik egyáltalán?
Telepítve van, de semmit nem tölt le onnan. -
törölt tag
válasz
LittleShark #192 üzenetére
Abban tudnál segíteni, hogy nekem miért nem jelenik meg a Moviesharkban a Fanartok és leírások a filmhez a TMDB-ről? csak az oldalról behívott képeket jeleníti meg, ami nem mindig jó minőségű. Köszönöm
-
LittleShark
tag
válasz
lord.lakli #186 üzenetére
A kiegészítő beállításokban kapcsold ki az 'Előzetes engedélyezése a filmekhez ha elérhető" opciót, úgy megszűnik a hiba.
Sajnálom, de nagyon sok minden történt velem mostanában. Nincs időm a fejlesztésre.
-
bostone
addikt
Hogyan tudom az opensubtitles-t telepíteni? Miért került ki a repoból?
-
lord.lakli
őstag
Movie shark-al keresés "semmi közepén" című sorozatra. Találat 6 évad, de az első 1-2 évad kivételével semelyik évadba sem tudunk belelépni, mert hibát jelez, amelyet a naplóban lehet megnézni. Sajna nem tudom, hogy hol a napló és mit lehet ilyenkor tenni. Tudtok valami megoldást?
Köszi. -
paler
aktív tag
XBMC-hez valaki tud olyan kiegészítőt ami a film elindításakor automatikus a kép alsó széléhez igazítja azokat a filmeket, amik nem 16:9-es képarányúak, miközben a felírat továbbra is olvasható a képen.
Olyan kiegészítő kellene, ami bármilyen típusú forrásanyagnál működik, mivel az XBMC-ben található függőleges képeltolás nem minden esetben működik.
Rendszer: Openelec + XBMC 13.2 -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A programmal most ismerkedem még!
Viszont van egy hiba, amibe belefutok!
Nem tudok rájönni, hogy miért van az, hogy amikor beállítást végzek (legyen az bármi!), vagy ALT+TAB kombinációval elvégzek valamit a gépen, majd visszaváltok, ha elindítok egy filmet, akkor semmi hang, azonban, ha újra elindítom a programot és filmmel kezdek, akkor minden rendben!
Van valakinek ötlete?A Genericben hol tudom beállítani, hogy magyar feliratokat keressen, vagy hogy egyáltalán keressen feliratot?
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok.Tudom nem ide tartozik de kellene egy kis segítség.Szereztem egy asrock N3150-ITX cuccot.Fel raktam kb 1,5 hónapja a Kodi Isengard 15.1-t. 2db vinyo van benne egy 750gb és egy 640gb-os.120 db film található rajta.Kodi meg találta az összes film adatait.A gondom 2 hete kezdődött.kezdődött. Tűnnek el a filmek az adatbázisból
.nem lettek áthelyezve a filmek.Ha egyesével vissza rakom az adat bázisba,semmi gond.de 2 nap múlva másik film tűnik el
.Miért?Lehet annak köze hogy a skinneket változtatom?windows alatt megtudom nézni őket,tehát nem a film hibás. Sajnos nem tudok angolul ezért a kodi oldalán nem tudom feltenni a kérdésemet .előre is köszi
-
törölt tag
Opensubtitles letöltése innen
the opensubtitles addon will no longer be available through our official addon repository.
we've come to this decision when we we're informed that opensubtiles has started to insert advertisements into subtitles.
Reklámok lesznek a feliratokban ezért vették ki a hivatalos repoból, viszont jobb alternatívát egyenlőre nem tudok. -
Nerazim
őstag
válasz
#88470784 #171 üzenetére
Köszönöm a részletes imsertetést
sikerült ez alapján beállítani a feliratot. Esetleg az opensubtitles.org kieget meg tudnád esetleg osztani megint, mert a link 404 hibát jelez.
A másik kérdést tényleg elég hülyén írtam le. Az a lényeg, hogy a számítógépen a kodi által lejátszott filmet, hogy tudnám átvinni samu okos tv-re. A router az egyetlen kapocs a kettő közt. Hdmi kábelből túl hosszú kellene. Vagy ezt egy másik topicban tegyem inkább fel? -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Kodi-ban hogyan tudom hozzáadni a Forma 1-s évadjaimat ?
Más filmsorozatokat hozzáadtam...azokkal nem volt gondom.
-
lord.lakli
őstag
Movie shark 3. oldalon van egy Barbie mese, amelynek a címében van & jel. A mappára kattintva movie shark hibát kapnak a gyerkőcök. Mi lehet a baj?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem a kodit a saját gépemre. Két kérdesem lenne:
1, Felraktam a genesis kieg-et de nincs felirat, milyen felirat kieg-et kell felrakni hozzá?
2, A gépemről játszott filmeket át tudom-e varázsolni valahogy a samsung okos tv-re ha mindkettő ugyanarról a wifiről megy? A tv-nek nincs wifi vevője az kábellel csatlakozik.
Köszönöm előre is a segítséget. Szép napot -
törölt tag
A Phoenix kiegészítőben vannak magyar csatornák. Bár nem igazán értem minek neked TV ha itt a Kodiban reklámok nélkül akkor és azt nézel amit csak szeretnél.
A hagyományos lineáris TV ugyis lassan de biztosan kifog halni, max hírcsatornák maradnak.
Én kb max hetente egyszer kapcsolom be a tréhome kábeljét és egyáltalán nem hiányzik -
lasszi
csendes tag
válasz
paparazzi2 #150 üzenetére
Ez a IPTV,online TV engem is nagyon érdekelne. Magyar nyelven. Esetleg tudnátok tippeket adni?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Még egy dolog eszembe jutott akinek problémái vannak a távirányítóval ezt tudom ajánlani mobilra.
A filmek keresése is sokkal egyszerűbbAmúgy egy kérdés másnak sem jelenik meg a fanart a MovieSharkon úgy értem csak az oldal ahonnan a filmet leszedi annak a rosz minőségű plakátját szedi le. A TMDB-ről nem szedi le a jó minőségű fanartokat és a leírást sem.
-
törölt tag
válasz
balage25 #152 üzenetére
Szerintem nem mindegyik film van fent HD-ben de ezt ki is írja hogy milyen forrásokból elérhető.
Ha valaki még nem állította be a Genesis magától is letudja szedni a feliratokat ha az elérhető hozzá, teljesen automatikusan.
De ezt be kell állítani a Genesis kiegészítő beállításainál, az alábbi kép szerint majd az OK gombbal elmenteni.
Nekem OpenSubtitles van feltelepítve a Kodira. -
válasz
Nálam csak sd minőségben vannak filmek a genesisen. Valamit be kell állítani, vagy nem jó kiegészítőt töltöttem le?
-
törölt tag
válasz
Én NaviX-et használom IPTV-re főleg zenei csatornákat nézek rajta mert az itthoni zenei adók hogy is mondjam khmm..... senkinek nem kell bemutatni a Viva és társai magyarországi műsorainak csodálatos világát
Mtv Hit, Dance, Live HD, DJING Ibiza, Vevo usa stb jó zenéket adnak. De ha jól láttam vannak rajzfilm csatornák is azokat nem nézem.
Napi szinten frissülnek benne az IPTV linkek szóval nem kell bajlódni a keresésükkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest