- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Family Link
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szerintem nincs olyan, hogy minimum típus. Legfeljebb az elvárásokban lehet minimum, például nem összehajtható kormányrudak, x méretű kerekek stb. A tiédnél írni szokták, hogy időnként érdemes áthúzni a csavarokat - hogy ez minden alkalom után érvényes-e, azt nem tudom. Nekem is volt egy szinte ugyanilyen, ugyanennyiért, csak nem Auchanos. Annak a két kormnyrúdja zavart, mivel lehajtható lévén kotyogósnak éreztem. Ezért cseréltem le egy Street Surfing XPR-re, amivel lejtőn lefelé gyorsulva már elmúlt a veszélyérzetem. Csak egyszer kellett meghúzni az alsó csavart, ami az összecsukó mechanizmusál van, azóta rendben tart, pedig nem tükörsima márványon gurulok vele. Igaz, az első kereket mindig megemelem menetközben egy-egy repedésnél a járdán (jobb lábam a guruló rolleren, a ballal lelépek és az úthibánál megemelem az elejét, így csak a hátulja megy bele). Lehet ez is számít, ahogyan talán az is, hogy sosem csukom össze, nem tudom. Mindenesetre a linkelt járgányt nyugodt szívvel tudom ajánlani, amelynek a stabilitása mellett érezhető előnye a nagyobb átmérőjű kerék. Nem akarok utólag okoskodni, de ha a vásárlás előtt rákrdeztél volna, akkor biztosan nem tartottam volna magamban a vémeményemet arról, hogy minimális ráfizetéssel jobbat vegyél, hiszen magam is megjártam ezt az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- BMW topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest