-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
fokukac #28492 üzenetére
Akkor tényleg nem használod a telefont
Nekem mindig, mikor iPhone-om volt úgy bírta ki az egy napot, hogy reggel meg délután egy fél-háromnegyed órát a kocsiban navigálás mellett töltődött. A 6s is ilyen volt meg a 12 Mini is. Nem volt vele gondom, belefért, nem zavart semmiben, de 2 nap még cipőkanállal sem lett volna még.
Jó, az is igaz, hogy nálam minden telefon 1 napot bír, mióta okostelefonok vannak. -
consono
nagyúr
De ebből is látszik, hogy a legtöbb embernek a KOReaderből max. a margó állítás az érdekes
Én szerettem a betű kontrasztot is állítani, de a Scribe-on már nem hiányzik. A statisztika is jópofa volt, nem ugyan azzal a granularitással, de a Kindle is csinálja ezt, de csak a telefonos appban látszik, az olvasón nem....
-
consono
nagyúr
Ennyire nem bonyolult: a Koreadert is gyakorlatilag az első hónap után, miután beállt minden beállítás nem piszkáltam, csak használtam. Ami a KOreader legnagyobb előnye volt, az az volt, hogy tudott dark mode-ot, meg PDF reflowt (bár ezt nem sokszor használtam). JA, meg hogy konstans stílust adott minden könyvnek, felülbírálva a dokumentumban levő betűméretet, betűtípust, stb. A dark mode-ot már natívan tudja a Kindle is, a PDF reflow meg a Scribe mérete mellett már nem igazán érdekel. A konstans stílust meg már a sokkal ezelőtti Kindle-m is tudta
Én próbáltam a faltól falig olvasást több olvasón is, de nagyon zavarta a szememet, most sem hiányzik. Szóval a magyar elválasztást leszámítva, amit ha nagyon akarnék meg tudnék oldani, NEKEM a KOreader nem sokat adna, ráadásul állítgathatnám megint egy darabig. Helyette inkább olvasokDe én iPhone-t sem jailbreak-eltem egy alkalmat leszámítva, akkor is csak azért, hogy megnézzem mivel több, kb. 10 éve. Az is csak arról szólt, hogy meg tudom e csinálni, nem a funkcionalitásról
-
consono
nagyúr
Scribe-hoz amit vettem az Ali-ról bevállt, de mégsem... Tökéletesen illeszkedik, véd is rendesen, az origami miatt jól is használható. De. A mágnesek megzavarják az írást és a sarkokban nem lehet rendesen használni a tollat. Ha kiveszem a tokból meg tökéletes...
Haverom ezt vette az övéhez:[link], neki nincsenek bajai. Ez mondjuk egészen olyan, mint a gyári Amazonos tok. -
consono
nagyúr
HA esetleg rajtam kívül is van itt Scribe tulaj: kijött az új firmware, igaz még csak manuális frissítéssel, amivel már lehet epub könyvekbe is jegyzetelni tollal, meg aláhúzkodni. Az új Scribe "AI" feature-eit nem kerestem még.
Szerk.: azok is mennek, ha angolul jegyzetel az ember...[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz
LimaBravo69 #28053 üzenetére
Nekem simán megjött az amazon.de-ről a Scribe... MEgnéztem, a PaperWhite-ra viszont nekem is azt mondja, hogy nem szállítható, de a sima Kindle itt lenne a jövő hétre, hagyja megvenni. Ezt pl.: [link]
-
consono
nagyúr
válasz
Zozo0525 #28048 üzenetére
OKOK. Én is nagyon kíváncsi leszek rá, van itthon a PocketBook mellett a feleségemnek egy PW3, lesz mivel összehasonlítani. De csak fele részben lesz olvasónak használva, szeretném a szanaszét lévő jegyzeteimet végre rendesen kezelni. Nekifutottam már iPaden is, de azon nem szeretek írni...
-
consono
nagyúr
Csak nem bírtam magammal és egy év tökölés után most, Prime Day-en rendeltem magamnak egy Kindle Scribe-ot, szóval visszatérek a Kindle-höz pár év PocketBookozás után
HA minden igaz jövő hét elején itt is lesz, még nyaralás előtt be fogom tudni lakni rendesen!
-
consono
nagyúr
válasz
HardRic #27842 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nekem pont az android miatt nem szimpatikus a Boox. Az Amazon meg pont a support miatt pozitívum. A linkelt csatornát ismerem, szoktam ott videókat nézni
Azért van negatívum is Kindle oldalon: az évek alatt e-mailben küldött könyveim tök jó, hogy ott vannak és bármelyik új Kindle-mre le tudom tölteni, de nem tudom learchiválni lokálisan... A Documents alattiakra gondoltam. -
consono
nagyúr
Sziasztok! Vett valaki innen Kindle Scribe-ot? Egyre többször gondolok rá, hogy jól jönne. Az alkalmi jegyzetelés is, de a nagy kijelző még jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- Apple iPad 10.9 10th 2022 Silver WiFi 64GB Epico magyar billentyűzetes tokkal
- Apple iPad Air 6 (2024) - M2, 8/128GB, 11" - Asztroszürke (Spacegray) - 34 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Pad 11" 8/256Gb Mint Green tablet
- Szép állapotú, karcmentes Pocketbook 634K3 Verse Pro Color Stormy Sea - Még 20 hó bolti garival! -
- Samsung A9+ 5G 8Gb/128Gb tablet (11"-os, SIM kártyás modell, garanciával)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest