Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
válasz Amalgam #23664 üzenetére
Borzasztóan zavar. Naponta többször is sikerül véletlenszerű kikapcsolásokkal szabotálnom az olvasásomat.
Alapból mágneses tokban van, úgy nehezebb véletlenül benyomni, de ha itthon vagyok mindig kiveszem belőle, mert úgy sokkal kényelmesebb. Aztán persze jönnek a véletlen kikapcsolások.
Jó lett volna ha felülre rakják, már szavam sem lenne :D[ Szerkesztve ]
-
Catcan
csendes tag
válasz dinersgala #22164 üzenetére
Nagyjabol en is toprengtem hasonlon, aztan 100 euroert volt PW4. Az elso napokban kifejezetten irritalt a hattervilagitas, le is kapcsoltam. Aztan ahogy kulonbozo fenyviszonyok kozott olvastam rajottem,hogy ez mekkora kiralysag. Meg csak 2 hete olvasok rajta, de nagyon orulok neki,h vegul a hattervilagitassal vettem. Mar nem valasztanek mast.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest