Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz krisztiand #26689 üzenetére
Én nem néztem ennyire utána, pedig akkor lenne egy tokom + biztosításom +5€-ért. Jó húzás volt!
-
Oldman2
veterán
válasz krisztiand #26686 üzenetére
A Hardverapró oldalon is érdemes szétnézned Tok ügyben.
-
Tin
veterán
Ujjlenyomatot sajna tényleg gyűjti, én a szélén lapozok, így annyira nem.
A tok engem is érdekel, milyet érdemes. Majd Black Fridayon lövök valamit, a 30€-s gyári elég drága.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Nem kell gyárit vegyél (azokra is rengeteg panaszt olvasni az Amazon oldalán), de ha nem csak otthon használod hanem viszed is valahová, akkor kötelező valamilyen tok, különben nagyon könnyen tönkremehet a kijelző.
-
Tin
veterán
válasz krisztiand #26678 üzenetére
Egyértelműen megéri a Paperwhite 5, 1 éves modell, kiforrott. Az október 12-én érkező új Kindle kisebb, butább, és alig lesz olcsóbb. A PW5 vízálló, állítható a háttérvilágítás színhőmérséklete, 4 helyett 17 LED-es a háttérvilágítása, és sokkal tovább bírja akkuval is. Ráadásul most szeptembertől már van belőle 16GB-os modell is.
Nekem nem volt kérdés, a 16GB-os 130€ reklám nélkül, vagyis alig 20€-val drágább, mint az új modell. De a 8GB-os vagy a reklámos változat meg ugyanannyi. Igaz, az új alapmodell már 16GB háttértárral érkezik.
EPUB: semmi nem kell hozzá, egy az egyben ráküldheted, mert májustól már támogatja a Kindle az EPUB-ot, és év végével csak azt fogja, a MOBI-t teljesen kivezetik. Most perpillanat még kicsit vicces, mert az Androidról ráküldhetsz EPUB-ot de MOBI-t nem, a PC-n meg MOBI-t igen, de EPUB-ot nem, de az appokat már frissítik, és hamarosan PC-ről is menni fog az EPUB ráküldés tök egyszerűen. De email-en keresztül küldve már most is megy az EPUB ráküldés.
Az app-ban megadhatod a szerzőt és a címet, ez emailen nem biztos, hogy működik. A csütörtöki frissítés óta pedig már megjeleníti rendesen a borítóképeket az EPUB-okon is.
Egy dolog lehet szívás, ha eddig mondjuk a Google Könyvek-el olvastál: a Kindle-n az EPUB-oknál nem működik az elválasztás, és a rendes, vásárolt e-könyveim (és a saját magam által írtak is) sorkizártan jelennek meg, és ez nem állítható az olvasón. Nincs vele gond, ha megy az elválasztás, de anélkül már engem zavarnak az egyenlőtlen szóközméretek, ezért én általában a balra rendezést részesítem előnyben. Annyi a macera csak, hogy Calibrén küldd át az EPUB-ot, és fixen állíts be a balra rendezést, ha azt szeretnéd.
Vagy a másik módszer: EPUB-ot átnevezed ZIP-re, belépsz a ZIP-be, és a .css fájlokban a "justify"-t kicseréled "left"-re a text-align tagokban, majd visszamented a ZIP-be, azt visszanevezed EPUB-ra, és kész is van. Kevésbé macera, mint amilyennek hangzik.Remélem a következő hónapokban kicsit nagyobb figyelmet kap az Amazonnál az EPUB formátum, és megoldják ezeket a gyerekbetegségeket. Merthogy a Kindle Store-ban vásárolt könyvekben vagy letöltött mintákban általában működik az elválasztás és a sorkizárt állítás is.
-
Degeczi
nagyúr
Nincs új Paperwhite, a nemrég bejelentett Kindle kisebb alaptípus.
-
-igu-
addikt
Nyugodtan vedd meg az aktuális PW-t, az új Scribe egészen más kategória. Árban is, méretben is, de felhasználás módját illetően is.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest