Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Drebin hdgy. #9397 üzenetére
Erdemes csere kijelzon gondolkodni, en is most csereltem a k3-on.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Motny
csendes tag
Sziasztok!
Konvertálással kérném a segítségeteket. Már átbogarásztam a fórumot, de lehet, hogy csak elnéztem, de nem találtam jó választ.
Tehát: Ha pdf ből, mobi-t /vagy azw-t/ csinálok calibre-val akkor a szokásos egy centis üres sorok minden, harmadik sorban. Viszont ha pdt to epub-t használok akkor minden rendben, kivéve, hogy az olvasó ismeretlen könyvként látja. Hiába írom át a metaadatokat utána v. előtte calibre-val.
Ebből jön a két kérdésem: 1. Meg lehet-e oldani, hogy a calibre ne tegyen üres sorokat?
2. Hogy tudom megoldani, hogy a pdf to epub- bal konvertált file-t ne ismeretlenként lássa az olavasó?Előre is köszönöm a válaszokat és bocs ha már erről írtatok már korábban is!
Ja és K4-em van.
-
Drebin hdgy.
csendes tag
A második Kindle3 Wi-Fi olvasóm is meghalt – ugyanaz lett a baja, mint elődjének, amely garanciális cseredarabjaként kaptam másfél éve, vagyis a képernyő egy része, egyik napról a másikra, becsíkozódott, elsötétült, megvakult. Az ügyfélszolgálat most is nagyon kedves volt, de a meghaladott garanciális időtartamra hivatkozva nem tudott érdemben segíteni, illetve felajánlotta, hogy vegyek 158 $-ért (plusz szállítás, vám, áfa) 6"-os, érintőképernyőst. Hát azt inkább nem, nincs most annyi pénzem hirtelen, amúgy sem tetszik a Touch, volt már a kezemben, tényleg csak végszükség esetén és jelentősen olcsóbban fanyalodnék rá.
Ha lenne valakinek használt, de még működő Kindle 3-asa (új nevén: Kindle Keyboard), esetleg mert érintősre cserélte (vagy csak simán megunta, de ilyet nemigen tudok elképzelni), kínálja megvételre reális áron, azonnal megvásárolom.
Ugyanott két képernyősérült Kindle3 (az előző cserénél nem kérték vissza a régit) alkatrésznek átadó – például az akkumulátorok kifogástalanok; igaz, nehezen tudom elképzelni, hogy maga az eszköz tovább bírja, mint az áramforrása, bár én extrém sokat használtam az olvasómat.
De lehet, hogy tévedek.
-
exacum
tag
válasz norbi0604 #9395 üzenetére
Szia!
Ennyiért ebook olvasónak a K4-t vagy K5-t (Kindle WiFi) ajánlom. ITT a reklámos változatot kb 24 ezerért veheted meg. Más ajánlatokat is találhatsz csak keresned kell. Ebben a fórumban rengeteg információt találhatsz róla. Ha kézbe véve akarod kipróbálni a Mediamarkt-ban kapható. Igaz lényegesen magasabb áron. -
norbi0604
aktív tag
Akkor esetleg kérhetnék ajánlatokat a korábban adott információk alapján?
-
ben11
őstag
válasz Vermilion69 #9393 üzenetére
Lehet színes is az e-ink, csak itthon nincs a piacon..
-
doc
nagyúr
válasz norbi0604 #9391 üzenetére
ez NEM e-book olvaso
egyebkent az ilyen kerdeseket inkabb az e-book olvasok topicban tedd fel, ezt inkabb hagyjuk meg a Kindle-specifikus kerdeseknek[ Szerkesztve ]
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a köz véleménye? Megéri a 20k-t? Ennyi a max, a felső plafon. Ez alapján kellene nekem valami jó kis e-book reader, ami úgy ár-érték/minőség arányban is hozza a minimum szintű elvárásokat!Tehát erről beszélek:
http://www.edigital.hu/e-Book_olvaso/Prestigio_PER3884B_ebook_olvaso-p345210.html -
hampidampi
senior tag
Sajnos még mindig nem igazán világos, hogy mi a problémád. Esetleg fel tudsz tölteni valahova ilyen példát?
"A probléma még mindig az, hogy egy teljes, 'működő' elektronikus könyv (tartalomjegyzékkel, borítóval, stb.) darabjaiban tölthető fel a K-re"
Ezt nem igazán értem, hogy-hogy darabjaiban? A Kindle-re elsősorban mobi/prc könyveket szoktunk tölteni, ezek egyáltalán nincsenek darabokban. Egy file az egész.
"Calibre: szintén külön kezeli a strukturált .html-t, szintén darabol."
Akkor te most több html fi-ról beszélsz, ahol menden fejezet egy külön file? Mert ha igen, akkor pl. Calibre-ben rakd egy alkönyvtárba az összeset és onnan elég az index.html-t hozzáadni, a többit magával húzza és egy zip file-t csinál. Onnan már simán lehet konvertálni.
(Bár nem szerencsés így használni. Jobb, ha előtte pl. wordben összefűzöd a szöveget.) -
fatu79
csendes tag
válasz hampidampi #9388 üzenetére
igen, próbáltam, de ez is csak részmegoldás: a html-t átneveztem .txt-re. így olvashatóak a könyvek.
ue az eredmény, ha az amazon-on keresztül érkezik vissza a html (átalakítva).
A probléma még mindig az, hogy egy teljes, 'működő' elektronikus könyv (tartalomjegyzékkel, borítóval, stb.) darabjaiban tölthető fel a K-re. A konkrét eset: rövid történeteket szeretnék olvasni, s a tartalomjegyzékből az adott címet kiválasztva szeretném ha a Kindle azt a tartalmat jelenítené meg ahelyett, hogy végiglapoznám az egészet.
Calibre: szintén külön kezeli a strukturált .html-t, szintén darabol. A hibajelzés akkor jött, amikor észrevettem, h tudja kezelni a .zip-elt anyagokat is. ebből mindig hibajellel jött vissza, megoldásként direkt link vezet a fejlesztői fórumra mondván keressem ott a megoldást. kimenthető a hibaüzenet logja, ha érdekes bemásolhatom. további ötlet? köszönöm. -
fatu79
csendes tag
sziasztok,
töredelmesen átrágtam magam jó pár oldalnyi hozzászóláson, de nem találtam kézzel fogható választ a kérdésemre.
Nemrég vettem egy Kindle4-est. Az amazonos anyagok szépen futnak rajta, és az emailezett tartalom is elfogadhatóan jelenik meg. Időközben szert tettem pár .html (structured) könyvre is. Ezek közül jópárat próbáltam usb-n feltölteni vajmi kevés sikerrel. Egyedül 1db könyvel jártam sikerrel, ennél megjelenik a borító, van tördelés, betűméretezés, működik a tartalomjegyzék. A többinél csakis a .txt-s ajánlót/kivonatot hajlandó megjeleníteni a K.
Próbálkoztam a 'mobipacket creator'-ral (bugos w7-esen); a 'calibre' konvertáláskor hibát jelzett, s nem tudott tovább lépni. A .html-ek között tartalmilag (fálj típus) nincs különbség, PC-n szépen olvashatóak. Kipróbáltam: elküldtem emailben az amazonon keresztül 1 könyv .zip-pelt változatát, válaszul megjött 3 külön fájl (maga az olvasni való, a borító és a már említett összefoglaló). Félsiker. Bármi ötlet?
amúgy nagyon elégedett vagyok az olvasóval, de ha ezt a problémát megoldjuk...! Minden segítséget előre is köszönök! -
Heyman
aktív tag
Hello! Születésnapomra szeretnék egy Paperwhite-ot, és az lenne a kérdésem, hogy honnét, kitől tudnám megvenni? Amiket boltba lehet kapni, azon hatalmas haszon van, nem akarok 55-60e ft-ot kiadni érte. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
-
Oldman2
veterán
válasz lord.lakli #9379 üzenetére
Az esetleges félreértések végett elkerülése érdekében megjegyzem, ennek semmi köze a wa...z megjegyzéshez.
A PDF-ek megjelenítése sok esetben problémás a Kindle 6"-os kijelzőjén. Amennyiben erre a kijelzőméretre van készítve _bármely_ PDF, azt helyesen jeleníti meg.
Mivel a PDF nem egy konkrét formátum, hanem csak egy "konténer" és abba bele lehet hányni mindenféle "szemetet", önmagában az, hogy PDF-ben van meg valami nullához közelítő információtartalommal bír.
"Konvertálni" normálisan, csak azt a PDF-et lehet, amiben szöveg (esetleg a szöveg mellett kép is) van.
A tetszőleges helyről származó PDF-ek ~90%-as beszkennelt oldalakat tartalmaz (magyarul képeket), ezek megfelelő minőségű konvertálása komoly és időigényes feladat.
Vagy be kell szerezni normális, konvertálható formában, vagy neki kell állni a képeket megfelelő programokkal átalakítani valódi "ebook" formába (ami valójában szöveges és nagyrészt html oldalakból áll).
-
tomek017
tag
válasz Bandus99 #9375 üzenetére
Lényegében igen.
Nem egy szaki, ideje még lenne viszont türelme nincs utána járni...
Még az a megoldás marad, h ÉN, szabadidőmben átalakítok pár könyvet és elküldöm.Sajátomról lenne szó, természetesen foglalkoznék vele, és nem küldeném vissza.
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
smilecat
aktív tag
válasz tomek017 #9353 üzenetére
egyszerűen
beszkenneled a könyvet, ráengeded az ocr programot(abbyy) majd kimented htm-ként, azt betöltöd a word-be vagy az openoffice-ba és formázod olyanra amilyenre szeretnéd.(általában a könyv az irányadó) Majd jöhet a hibajavítás...(nyers prc, kindlen olvasva a hibákat jelölve, majd a htm-ben javítva)
A Kindle képernyőmérete 9x12cm, de én az A6-os(10,5x14,8) pdf-et készítem el rá általában, hogy még egy 7"-os tableten is jó legyen(a többi nem érdekel, azokon is olvashatóak csak nagyobbak a betűk).
A lényeg hogy ne legyen méretváltás az oldalak köré rakni kell egy nagyon halvány keretet, a legvékonyabb vonallal ami csak van ugyanis ez határozza meg a "kép" méretét, ugyanis a Kindle képként érzékeli. Így nem lesz olyan oldal ahol ha csak pár szó vagy mondat van ami eltérne az előzőektől, mert a kindle automatikusan belenagyít a teljes méret miatt.
Ez egy olyan "végtermék" amit már nem lehet módosítani, ki van "csicsázva", meg van formázva, könyv kinézetű az egész, nem holmi ömlesztett szöveg... de előtte készül, prc, epub ami már igazán ebook-nak számít. Na és persze az eredeti anyag megmarad htm, rtf v doc formátumban, hogy később bármikor szerkeszthető legyen...
Van aki ezért szereti ezeket, más érv nem szól mellette, de talán még az az egy, hogy a pdf minden sz@ron olvasható, mellesleg az iPhone és Androidos telókon is aránylag jó... -
Bandus99
őstag
Azert kuldi vissza amazonnak, mert nem jeleniti meg megfeleloen a pdf-ket?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
tomek017
tag
válasz Pierre75 #9372 üzenetére
Ismerősöm nem akar babrálni azzal, hogy átkonvertálja a pdf-ket stb stb. ( jó tördelés)
Nem tudom jön e ki rá normális szoftver."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz xcsaba1975 #9364 üzenetére
Megy vissza a kindle paperwhite.. Amazonról lett rendelve, elvileg január 31ig teljes vételárat térítenek, vagy pedig be lehet cserélni. Erre kíváncsi leszek. (USA)
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Pierre75
senior tag
Kicsit sem felháborító árképzés.
-
Chapel
addikt
Fogalmam sincs, nem tudom, de nem is számít már igazán.
Angliából ismerős által 23k, edigitalban 35k. Ennél jobb érv nem kell[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Degeczi
nagyúr
ráadásul az Edigitáltól a reklámokkal támogatott változatot kapod 4e Ft-al drágábban, mint az Amazontól a normált...
a sokkal gagyibb garos ügyintézés pedig sajnos tény - még a termékoldalon is olvasni rossz tapasztalatot (azt legalább úgy látszik, nem moderálják ki) -
doc
nagyúr
válasz tomek017 #9358 üzenetére
azert komplett konyveket ne linkeljetek ha lehet... (illetve linkelhettek, de csak olyat ami legalisan, ingyen hozzaferheto, es olyankor is a hivatalos oldalt)
Kindle-re optimalizalt PDF-nel gondolom akkor lesz kenyelmes a vegeredmeny, ha olyan papirmeretet adsz meg PDF-be nyomtatasnal, ami megegyezik a Kindle kepernyomeretevel, igy siman mukodik az 1 oldal/kepernyo megjelenites (cserebe mindenfele allitasi lehetoseget elveszitesz, szoval oszinten szolva nagyon nem latom hogy ennek mi ertelme, leszamitva a grafikakkal gazdagon megtuzdelt doksikat)
-
dReFiX
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
hazai kereskedelmi forgalomban 10e Ft érték fölött kötelező garanciát adni, akár van itteni képviselet, akár nincs...
az Edigital nem küldi ki: a hazai nagykerhez viszi vissza - annak dolga, h mit tesz
(első körben nyilván erre fönntartott készletből ad cserét, és a háttérben ő küldi vissza a rosszat - ha egyáltalán elfogadja, mert szőrözősebb, mint maga az Amazon)
Volt már rá példa ebben a topikban, h vkinek az Amazon elutasította a közvetlen garoztatását ilyen, boltban vásárolt KSO készülékre (ami itthon forgalmazható nem is lehetne, mivel csak USA piacra szánt termék) -
Chapel
addikt
Help
Én azt az infót kaptam hogy nincs magyarországi garancia, (5-ös kindleről van szó) hiszen hivatalosan a kindle nem forgalmazza itt.
Akkor pl. egy edigitalban az 1 év gari hogy működhet, tudja valaki? Annyi hogy nem én hanem ők küldik ki?[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
tomek017
tag
válasz snowdog #9354 üzenetére
Az egyik ph tag küldött egy linket, ahol szerkesztett pdf könyvek voltak.
Ezek már olvashatóak.
A kérdésem ehhez kapcsolódott, hogy mivel lehet szerkeszteni, hogy a Paperwhite is "benyelje""Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Libretom
aktív tag
válasz hampidampi #9352 üzenetére
Na végre megvan a dokumentált válasz!
Ez itt viszont minimum félreérthető:[link] -
Bandus99
őstag
-
-
Libretom
aktív tag
Mindez azért érdekes, mert az Amazon hivatalos linkjén a grafit és a fekete teljesen azonos specifikációval szerepel. Szerintem az eltérő szubjektív benyomások okai tényleg az egyes kijelzők közti egyedi különbségek lehetnek. Ez megmagyarázná a dolgot. Maradjunk abban, hogy mindkettő nagyon jó!
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Mostanában megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy Kindle paperwhite-ot veszek. Vannak esetleg tapasztalataitok a fent említett ebook-kal kapcsolatban?
Köszönettel:
Kopee1980
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Amazon Kindle 5-re telepíthető skype amin csak hanggal lehet telefonálni? Vagy használható a G-talk? Vagy más lehetőség van internetes hangátvitelre? Telefonálás kiváltására kellene.
Internet oldalakat színesen jeleníti meg?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
-
wayne1
senior tag
válasz lord.lakli #9296 üzenetére
Én most raktam fel a Duokan-t és nálam is ezt produkálta. Viszont Calibre-vel átkonvertáltam epub-ba és akkor tökéletesen lapoz előre hátra. Sőt epub esetén nem százalékban hanem oldalszámban számol
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9339 üzenetére
Így már teljesen világos. Köszönöm a segítséged!
Pdf to Word programmal lehet orvosolni a betűméret, sorköz.... stb beállítását?"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9288 üzenetére
Most néztem egy torrentről tölthető könyvet az pdf. Valóban, tehát igazad van, azért nem álíltja be a betűméretet stb.
Az a problem vele, hogy megnyitja a könyvet, viszont hangyapucányi a betűméret, és ha nagyítja, akkor meg nem tördeli be rendesen a szöveget, oldalra kell 'mozgolódni', hogy rendesen olvasni lehessen."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
exacum
tag
A K4 és K5 különbsége - egyezősége nem hagyott nyugodni, ezt a két cikket találtam:
Oldman2 köszönöm a magyarázatot, sokat segítettél. Már épp venni akartam egy új töltőt
[ Szerkesztve ]
-
xcsaba1975
tag
válasz lord.lakli #9327 üzenetére
Ez ott volt!!
-
Oldman2
veterán
Az 1000mA-es töltő nem "beletol" az eszközbe 1A-t, hanem ha az eszköz (aksi) ennyit kér, azt gond nélkül le tudja adni.
A másik véglet a gond, ha egy 1A-t kívánó készüléket akarsz egy 500mA-es töltővel tölteni.
Ilyenkor a töltő nagy eséllyel elfüstöl és nagy szintén eséllyel rántja magával a készüléket is. -
-
Efreet
senior tag
válasz Pierre75 #9328 üzenetére
Akkor merül nagyon gyorsan az akkumulátor, amikor friss dokumentumok kerülnek rá, mert azokat pihenés közben indexeli - amikor ezekkel elkészült már visszaáll a normál élettartamra (természetesen további új dokumentumoknál ismét bekapcsol az indexelő szolgáltatás, de egy-egy file nem vágja fejbe az akkumulátort).
Nyugodtan töltheted adapterrel, itt többen évek óta úgy használják, minden probléma nélkül. Túltölteni sem tudod, tehát nem probléma, ha mondjuk egy éjszakán át rajta van, és az idő felében zölden világít.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Pierre75
senior tag
Kedd óta használok egy reklámos PW-t, de nem értem az ezzel kapcsolatos vitát. Regisztráltam, frissítettem (ami fontos a PW-nél mert így menüben kikapcsolható a menü képernyő felét elfoglaló reklámajánló). Azóta nem volt bekapcsolva a wifi, egy nap után eltűnt a screensaver reklámajánlója és a gyári ákombákom betűk pislognak rám. Megnyomva a gombot és lapozva egyet máris ott folytatom a könyvet, ahol abbahagytam.
Mivel gyakorló zöld színtévesztő vagyok, sok szépet gondolok arról a baromról, aki a sárga-zöld váltásban látta megragadni a töltés és annak végét jelző ikonjelzés problematikáját.
Okos dolog lenne-e usb ac adapter-rel kiváltani a 4 órás pc töltést vagy ez árt(hat) az akkunak?Az akkuidőről: az amazon fórumán is van ezzel kapcsolatosan megfogalmazott kritika. Itt egy magyar lányka panasza, hogy eleinte naponta tölthette a PW-t, míg az akku beállt. Az első nekifutásra nálam is piszok gyorsan, egy nap alatt merült 25%-ra a feltötltött PW. Most a második nekifutás már jobbnak ígérkezik, olyan 20 óra használat körül, vagyis még van mit javulni, míg elérheti az átlag 28-30 órát (no wifi), amihez ügyesen kell a fénnyel játszani. Nappal 0 fényerőn, sötétben 15-17%-on használom. Javasolta az amazon fórumán vki, hogy legalább egyszer célszerű 0-1%-ig meríteni, hogy minden cella dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
-
Libretom
aktív tag
válasz xcsaba1975 #9325 üzenetére
Ez érdekes, mert ezt a kérdést itt a fórumon is többen érintették, és arra jutottak, hogy a kettő azonos. Egyébként nálunk a családban is van mindkettő, és én nem láttam eltérést, viszont arról is többször esett már szó, hogy egyedi különbségek lehetnek két teljesen azonos típusú gép kijelzője között. Talán nálad erről lehet szó.
[link] Itt kétféle szín között lehet választani és mintha ez is azt mutatná, hegy egyformák.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Libretom #9322 üzenetére
Én sem vágtam elsőre melyik melyik (és azt hittem az 5-ös jobb mint a 4-es) bár vásárláskor már tisztában voltam vele. Mert ugye elég félrevezető dolog hogy a 4 és az 5 ugyan az csak más színű.
Viszont NeoExDeath is tájékoztatott a hírderesében bár nem én kérdeztem ... "Nem, a Kindle 5 ugyanaz mint a Kindle 4 csak fekete a színe."
Nekem fekete szín kellett (ajándék lett) és a pluszt is megérte (már ha akkor is drágább volt , arra már nem emlékszem).
"A reklám pedig teljesen szubjektív dolog. Olyan is van, akinek tetszik." Hát érdekes ember lehet akinek képernyő pihentetőnek egy telefoncég vagy mifene van és tetszik neki.
Azért ezt a reklámmentesítést azért megpróbáljuk mi is. Hátha ....Bazinga!
-
Libretom
aktív tag
válasz wardemi #9320 üzenetére
Három konkrét esetről tudok, amikor ingyen és azonnal leszedték az SO-t, és egyről, amikor meg nem. Tőlem kértek amcsi címet (hozzátették: "bármilyen cím jó"), amikor megkapták rögtön levették. Szerintem pontosan tudják, hogy mi is a helyzet kis hazánkban Pw. fronton.)
-
-
ben11
őstag
Az én fekete K4-emről is leszedték,miután írtam nekik egy emailt, és mellékeltem némi magyarázatot.
Még amcsi címet sem kértek,de írták h x összeg lenne, de tekintettel a helyzetemre térítésmentesen eltávolítják az SO-t.Le a kalappal.
-
-
dReFiX
senior tag
válasz lord.lakli #9316 üzenetére
Biztosan vasárnap délután behívtak minden fejest és válságértekezletet tartanak emiatt...
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
De megírtad, hogy nem szeretnéd a reklámokat, mondták, hogy rendeben és leszedték ? Nekem Touch van nem tudom ez befolyásol-e valamit, de én is kipróbálom, bár nem mintha nagyon zavarna a reklám. Pont ha nem Amerikában élnél, lenne értelme , hogy leszedik mert úgysem tudod azokat a reklámozott dolgokat megvenni/ igénybe venni amiket hirdetnek. Vagy tévedek ?
-
Bodor
veterán
Én egy szálloda címét adtam meg, szerintem csak a cím helyességét ellenőrzik, azt, hogy neked mennyi közöd van hozzá, azt nem. Mondom, 3 perc volt az egész, úgy hogy menet közben változtattam címet, tehát idejük sem volt a behatóbb ellenőrzésre...
Érdemesebb a chat-elés előtt megtenni a címváltoztatást, úgy még gyorsabb lesz az ügyintézés szerintem. -
Bodor
veterán
Azoknak akiket zavar a reklám, jó hír, hogy az amazon oldalán chat-en keresztül 5 perc alatt megoldottam a dolgot. Annyit kellet tenni, hogy megkértek , írjam át az accountom-nál a címet egy USA címre. Miután ezt megtettem, írták, hogy rendben, és eltávolították a reklámokat. PW -nál WI-FI bekapcsolva, és már jött is egy üzenet, hogy eltávolították a reklámokat, és így is van.
Egyszerű az egész, de lehet csak a wifi-s változatoknál működik. -
bluyoo
nagyúr
válasz Libretom #9307 üzenetére
"pedig a kettő ugyanaz, csak a színük más. " Akkor még sem ugyan az! De a webshopokban is van eltérés köztük (legalábbis ahol én néztem). De nekem aztán mindegy kitől szerzi be én elsőnek őt találtam meg gond nélkül beszerezte és szállította a készüléket .....
Mondjuk ezeknek a reklámoknak nem sok értelmét látom .... legalább Magyar vonatkozásúak lennének.
Csak feleslegesen idegesíti az embert.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
wardemi
senior tag
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Piacon sok ilyen személy van, úgyhogy jócskán lehet válogatni bontatlanokat is ahol te magad bontod ki vásárláskor. Én személy szerint magamnak a K3 annó Amazonról rendeltem, anyámnak a sima K4-et úgyszintén, barátnőmnek viszont a KPW-ét karácsonyra kéz alól vettem és semmi gond nem volt. Most lehet, hogy nem tud szerezni írni kell nekik, ők majd válaszolnak . Amire figyelni kell, hogy bontatlan legyen a csomag ha még is bontott akkor még az is jó ha ehhez hasonló képernyő fogad legelső bekapcsoláskor, bár lehet hogy meg lehet oldani, hogy ezt ki lehet játszani. Tutibb a bontatlan doboz akkor nem érhet különösebb meglepetés gariztatásnál vagy egyébb
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
bluyoo
nagyúr
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Segítség lett volna de legalább így több helyen is érdeklődhet ....
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
wayne1
senior tag
Párom üzeni, hogy ez a tok csak a prototípus volt Gombot hirtelen csak ilyet talált itthon. Szeretne csinálni egy könyv szerű tokot és azt mágnessel oldaná meg. Amúgy nekem nagyon bejön ez is. Eddig nem mertem magammal hordozni, mert féltettem, de most már velem utazik az olvasóm
-
wardemi
senior tag
válasz lasarus1988 #9299 üzenetére
Kérlek olvasd el az 1. hozzászólást ott megtalálod kb az első 15-20 sorban. Amúgy KPW még mai napig nem rendelhető Magyarországra, a sima kindlék meg valószínűleg KSO ( reklámos verzió ami olcsóbb ) amit ugyan csak nem rendelhető Mo.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest