- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Faresz1976 #45600 üzenetére
Nekem az tetszik a watchdives-ben, hogy 37mm plusz a korona. Tökéletes méret
-
válasz
Faresz1976 #45598 üzenetére
Ez is zsivány! Militado?
-
Ezt egy barátomnak rendeltem. Ez is egy szép darab!
-
-
Nem térek magamhoz, hogy 24e forintért hogy raknak le ilyet az asztalra:
-
Tegnap rendet raktam az órás dobozok közt és eszembe jutott, hogy a formula 1 órámnak kell legyen egy gyári fém karperece, amit 13 éve, amikor vettem, rögtön kaucsuk szíjra cseréltem. Most kicsit felraktam, nekem eléggé bejön így is, bár kaucsuk szíjon sportosabb.
-
-
válasz
Faresz1976 #45347 üzenetére
Felém is tart egy watchdives Benrus type II copy. 🙈
-
válasz
bigmasterg #45291 üzenetére
Így igaz!
ez pl fém szíjon szarul mutat. Így viszont top.
-
válasz
bigmasterg #45180 üzenetére
Na, ezt találtam én is, de én ezt elbukom a coin részén, mert kb 64db van😅, nem vagyok nagyon aktív Ali-n. Így viszont nekem a gyártó honlapja a legjobb opció. Pláne, hogy most vagy 4db órát kell vegyek tőlük. Vajon van felső határ a tax free szállításra? Most úgy érkezett, mintha NL lett volna a feladás helye.
-
válasz
bigmasterg #45174 üzenetére
Nem találtam Alin 34e forint alatt, van linked esetleg? Mondjuk a gyártó honlapján szimpatikus a tax free delivery.
-
-
Ma megjött a militado óra. Leesett az állam. 84$ volt a vége szállítással. DPD hozta, nem volt se áfa se vám, holland csomagként jött. A csomagolás első osztályú. Volt benne egy tartalék NATO szíj is, amire nem is számítottam, valamint egy stift kiszedő is. Az óra profi. Már 3 barátom is akar egyet.
-
Na, úgy néz ki, alanyi jogon is posztolhatok majd ide. Megvettem az első kínai órám, a Militado Chronograph-ot. 79$ jó ár érte tax free delivery +6$.
Sokat vergődtem, hogy date/no date legyen. Dátum nélkül rendeltem, aztán módosítottam dátumos változatra. Azon jobb a kard mutató, mint a másikon a pálcika. Meg a Ghost pozíció is zavarna.
-
válasz
stellaz #44668 üzenetére
17.5cm a csuklóm és össze csatolt karpereccel simán ráfér bármelyik órám.
#SOAD19: engem speciel minden olyan tartótol kiráz a hideg, ahol nem puha szövetre kell rakni az órát. Ez a fa nálam kilőve, ahogy pl az átlátszó műanyag is. Van olyan Casio órám, aminek a boltban karcolták le a hátulját, amikor levették a bolti állványról.
-
válasz
driv4r #44083 üzenetére
Így, ahogy írod. Itt van pl ez a citizen. 38mm. De a l2l tök nagy, a tokforma és a karperec kialakítása miatt is. Éppen hogy rákanyarodik a 17.5cm csuklómra.
A Fortis strato volt az egyik kedvenc forma panda órám, de lunettával 43mm volt a l2l óriási, hosszú tokül, fel sem feküdt a csuklómra. Még akkor vettem, amikor kezdő fejjel ezekre nem figyeltem. El is adtam, mert nem hordtam.
-
válasz
Keil Walker #43999 üzenetére
Nekem ez a [Fehér] jön be nagyon, pláne féláron.
-
válasz
tboldi #43705 üzenetére
Na, ha tudom, hogy ezt el akarod adni, lehet megvettem volna. Ez az egyetlen, az új Superman logósok közül, aminél nem zavar a logó.
Régen mindent marketplace -re rajtam fel, volt ami jó áron elment, de mára kiidegel a rengeteg scammer, aki ír. Vinteden a ruháimat hamar el tudom adni, de se parfümöt se órát nem visznek ott, pedig ár alatt raktam oda is. Most pl a Timex deepwater karórát felraktam oda. Vagy 20 ember berakta kedvencnek, de semmi ajánlat nem jött rá. -
válasz
Faresz1976 #41571 üzenetére
Van beépített vércukorszint mérő? 😅🙈
-
-
Ma jött, filléres bent ragadt áru timecenter-ről. Imádom.
-
válasz
Faresz1976 #36146 üzenetére
Na, a bulova lunar pilot isnkaoott egy kínai változatot?
-
Azért a kínaiak már a 80as években is tudtak minőséget gyártani. Hongkongi gyártmány a 80as évek elejéről. Full stainless steel. Mellette egy gombelem a vastagság szemléltetés céljából.
-
válasz
dzsi23 #35569 üzenetére
Nem kell kiforgatni! Churpik írta, hogy a másik topickban "hamisozás" megy. Erre reflektáltam, hogy senki nem hamisított ott, pusztán téma volt, hogy copy órákat gyárt. Érdekes, hogy itt mindig "fikázva" van az a topic, mintha valami kisebbségi komplexusa lenne itt folyton pár embernek, hogy folyamatosan minősítenie kell a másik topicot.
-
-
válasz
Herczi #34851 üzenetére
Én lecsúsztam azon a lejtőn.
Amikor megjött a marathon GPM field óra, mondom, ez a 36mm nagyon kicsi. Azóta nem tudom lerakni. Egy hete csak ez volt rajtam és ezután az Omega moonwatch falióra méretűnek hat, hát még a G-Shock óráim. Viszont rájöttem, hogy eleve maximum 42mm a plafon rajtam, így G-Shock kivételével mindent el is adtam e felett. És tart felém egy 36mm búvár, a a marathon MSAR, na arra kíváncsi leszek nagyon! 13.8mm magas, tömzsi kis tank.ez az MSAR :
-
válasz
bigmasterg #34833 üzenetére
Ez a svájciaknak sem sikerül, kb 10x annyiért sem.
-
válasz
bigmasterg #34841 üzenetére
Igen, van hozzá fehér is.
-
20$ volt a csomagon, az után fizettem 27% + kezelési díj. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, bár a fekete pvd coating finish a szíjon nem tökéletes. Írtam is Kenneth-nek, hogy vajon mindegyiken ilyen, vagy az enyém selejtes e. Használat során nem látszik. De ez alapján a bevonatot már összeszerelés után kapja.
-
válasz
pulutodurumo #34112 üzenetére
Nagyon vagány! Jó az anyag minőség? Nekem is ma jött mod kit.
-
válasz
zazenke #33655 üzenetére
Én 42mm felett nem szeretek már órát hordani, eltekintve pár kivételtől. A Seiko King Samurai mondjuk 43 vagy a G-shock között is van jópár, ami tetszik, de 38-42 között érzem magam a legjobban. A legkisebb talán ez a 38mm citizen, de valahogy most ezt szeretem a legjobban.
-
Ez a sugess 70e forintért jó árnak számít? Vagy ennél elérhető bárhol jobb áron?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest