-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a topikot csendben, mára megérett az elhatározás, hogy beszerzek egy kínai órát, ami egy casio mtp 1198-at fog váltani (kb. 14 éves, már ezer sebből vérzik). A kiszemeltem ez a Naviforce 9056
Felmerült közben bennem néhány kérdés. Ahogy elnéztem, a naviforce-ok csavarós hátlaposok mind. Néztem még megireket, benyarokat, ligéket meg curreneket, ezek közül melyiknek letekerős a hátlapja? Ahogy elnéztem, a benyaroké az, meg talán a megirek közül a nagyobbakon láttam még a letekerő kulcshoz szükséges mélyedéseket itt-ott, a curreneken egyiken se láttam, az mind pattintós? Vagy ami letekerősnek néz ki, az lehet kamu, és mégis pattintós? Illetve a vízállóság szempontjából azt gondolnám, a pattintós nem annyira biztonságos, mint a letekerős, de nem értek hozzá, jól gondolom?
Ezen felül a kiszemelt órát megtaláltam több oldalon is official naviforce shopban, viszont a naviforce weboldalán nem találtam meg, ez jelent valamit, vagy ennyire hanyagok a kínaiak, hogy nem teljes a hivatalos weblapon a termékpaletta?Esetleg ha van valakinek ilyen vagy hasonló navija, nyilatkozna róla, hogy bírja az igénybevételt külsőleg/belsőleg? Nekem majdnemhogy mindennapi viseletre lenne, viszont nem betonozok meg hegesztek, hanem irodában dolgozom, szóval nem lesz extrém behatásoknak kitéve.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz szetcsuszott #17812 üzenetére
Továbbá szeretnék egy mechanikus automatát is, de ahhoz meg abszolút dilettáns vagyok, cserébe ez a pagani baromira tetszik
ebben is kérném a hozzáértők/ilyet birtoklók véleményét
Telefonról harmadszorra se jött össze a link, váltottam laptopra
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz schawo #17835 üzenetére
Köszönöm! Amúgy azt tudja valaki, hogy az órákat milyen szinten szedik ki a vámosok? Mennyire utaznak rá? Műszaki cikkeket, telefont rutinból kiveszik, horgászbot/orsó legtöbbször átcsúszik, ezeket tudom...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #17838 üzenetére
Állítólag a vámhatár feletti ráírt összegűeket a rendszer automatikusan kiszedi és megy vámra, a maradékot meg röntgenezik, illetve szúrópróba szerűen veszik ki. A műszaki cikkeket, telefont, fejegységet ilyesmit mindig megfogják, a többit, aminek nem egyértelmű, hogy vámhatár felett van az értéke, azt meg vagy megfogják vagy nem.
Gondolom vannak már rutinos vámosok /postások, akik egyes termékeket már márka és típus alapján rutinból kiszűrnek...
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz schawo #17841 üzenetére
Az egyik horgász csoportban mondták.. De hogy az órákkal nem foglalkoznak, az jó hír, mert a fenti automata paganin túl a kvarc paganik közül is tetszik vagy három, és mind 60 dodó körül mozog...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #17844 üzenetére
Azok közé tartozom akik nem szeretik megfizetni a márkanévvel járó felárat. Nekem az óra arra kell,hogy mutassa az időt, legyen azért pár évig megbízható, ne kelljen fél év múlva kidobni, és nekem tetsszen. Nem búvárkodok benne, nem szállok holdra, stb, szóval ha ezt egy nekem tetsző kinézetű kínai óra tudja egy japán vagy egy Svájci, netán egy felkapott, Kínában összelegózott de jól bereklámozott divatóra töredékéért árban, akkor nekem mindegy, mi van ráírva. Azt se bánom, ha nem japán, hanem valami jobb minőségű kínai szerkezet van benne, meg nem acél meg titánium a tok, hanem valami jobb ötvözet. Ha meg még a tok is acél meg a szerkezet is japán mondjuk, az külön előny. Szóval igen, egy naviforce jön fizu után az biztos, és kilátásban van hosszabb távon vagy 2 pagani ☺️☺️
Casioból stb ami tetszene, az 30-40 alsó hangon, és azoktól még nem vagyok elájulva külsőleg, meg azért - bár megvan vagy 14 éve - nem sz@rtam magam alá a casio minőségétől. Mutatja az időt és ennyi. Az üveg összekarcolódott aztán be is repedt, az óra kb még az első elemcsere előtt beázott a strandon (50m, aha...) a mutatók ledobták a fluoreszkáló festéket, aminek a darabjai ott vannak kiragadva az üvegre belülről... Elemet egy-másfél évente cserélni kell, két elemcserénként azt is eljátssza, hogy random megáll, majd elindul, random késést produkálva meglepve ezzel engem.. Szóval véres már a torka, de fiatalabb korában se volt semmi extra benne azért az árért amennyibe került. És a 14 év alatt senki se nézte vagy kérdezte hogy mi van ráírva 😁Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #17983 üzenetére
Az alin free shippinggel applikációból rendelve 26.97§, amiből még lejön egy egy dolláros seller kupon, azaz 25,97 § itt.
-
szetcsuszott
aktív tag
Ez lesz a következő kínai órám, jövő hónapban szülinapom alkalmából megrendelem szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz AMD Power #19100 üzenetére
A Naviforce amennyire utánaolvastam itt és máshol, ár-érték arányban tök rendben van. Elvileg minden órájukban japán szerkezet van. Nekem ez a naviforce 9056 van kb másfél hónapja, napi használatban van,eddig még a műbőr szíj is egész jól bírja, bár nem vasöntödében dolgozom. az első héten odavertem a nyitott kocsiajtó felső élének felülről olyan szinten, hogy a kocsiajtóról lepattant a festék, de az órának nem lett baja. Nem kopik még a színe sehol, ott sem lett baja ahol a kocsiajtóval találkozott. A telefonomhoz állítottam másfél hónapja mikor megjött, azóta kb 5-6 másodpercet késik a telefonhoz képest úgy látom. A másodpercmutató nem üt vonalra. A vízállóságról annyit tudok még csak nyilatkozni, hogy amikor időnként szappanos szivaccsal lemosom a szíjat és a hátlapot, folyó víz alatt szoktam leöblíteni, azt eddig megbírta. Kíváncsi leszek, ha lemerül az elem és elviszem óráshoz, mi lesz a véleménye a szerkezetről, meg hogy tényleg japán-e. Szóval ez a típus ennyit nekem megért, ez a szubjektív véleményem...
Helyesbítek, valamivel több, mint 2 hónapja van már meg, közben utánanéztem
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz pulutodurumo #19915 üzenetére
Nekem ez a pagani van már régen a kedvencek közé mentve, a narancs varrású szíjjal és a fekete számlappal.. Nem akarom más hobbik és a családom elől elvenni a pénzt, ezer jobb helye van, mint órákra költeni, de egy ilyenem még lesz, ez szinte biztos. (na jó, igazából az van hogy nem vagyok órab.zi, cserébe sóher is vagyok és sajnálok pénzt adni azért, hogy a jelenlegi kettő helyett három karórám legyen De sajnos ez tetszik.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz pulutodurumo #20349 üzenetére
Vásárlók Állami Megrövidítése, vagy valami ilyesmi lehet szerintem...
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok! Az Epson y121e az milyen minőségű szerkezetnek számít? Ebben a julius órában az eladó tájékoztatása szerint ilyen van.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz nebancsa #21270 üzenetére
Netbank csomagom van, Nyíregyi OTP-ben néztek rám, minta vett malacra, mikor ugyanezzel a problémával bementem, aztán áthidaló megoldásként elhajtottak apicsába azzal, hogy a Szerencsi OTP-be menjek be mert 15 éve ott nyitottam a számlám. bementem oda is, ugyanaz, bamba kiscsaj azt sem tudta miről beszélek. szrencsére egy volt osztálytársam édesanyja ilyen főnökféle rutinos öreglány, meg ismer is, és megoldotta, külön be kell valamit állítani a rendszerben, ráment vagy negyed órájuk, de azóta működik. Szóval menj be abba a fiókba ahol a számlát nyitottad (konzekvensen, hogy legalább ezzel ne tudjanak elhajtani) és verjed az asztalt kitartóan, én is azt javslom!
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
Asszonynak megjött ez a julius óra Elég jó minőségűnek tűnik, bár nem értek hozzá. Van "anyag" a tokozásban, érezni a súlyát (szemben mondjuk egy 2 dollárért rendelt vacakkal, amivel szemben nem is voltak elvárásaink).
A szerkezetről megoszlanak a vélemények, az eladó szerint Epson (seiko) y121e, a hivatalos julius store-ban ugyanerre a típusra Miyota 2035 -öt írnak.. Az biztosnak látszik, hogy japán.
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Karcsiiik #21876 üzenetére
Nézz rá szerintem a Juliusokra is. Koreai brand, kínai gyártás, japán bél. Az asszonynak vettem egyet, minőségi darab benyomását kelti, vagy 2 hónapja van meg neki.
-
szetcsuszott
aktív tag
Nos, ahogy visszanéztem a fotóim a telefonomban, éppen napra pontosan ma egy éve, hogy megérkezett az aliról a Naviforce 9056
Egy teljes év napi szintű (szó szerint, hétköznapokon reggel fél nyolctól délután kb 5-ig, valamint sokszor hétvégén is) használat után a következőket tudom elmondani róla:
Gondolom a japán szerkezetnek köszönhető, de nagy ritkán (több havonta) szoktam ráellenőrizni a pontosságára, a pontosido.comon szoktam beállítani, ha kell, de néhány másodperc eltérés van csak, kivéve, ha véletlenül dátum állítása közben túlhúzom a koronát kifelé, és megáll, illetve elállítom.
Tartottam a festett toktól és a műbőr szíjtól, hogy semeddig sem fogja bírni, de szerintem egy 15 dodós órához képest várakozáson felül teljesített.A tok számos leejtésen, falon meghúzáson, odaütésen van túl, két "komolyabb" sérülés van a számlap felől a festésen, valamint leesett az egyik "szám" a helyéről, mikor másfél méterről landolt a járólapon. Az üvegen sem karc, sem törés.
A hátoldalon csak az éleken indult meg a fekete festés, ha közelről nézem (vagy makróban fényképezem) látszik, meg persze ujjbeggyel érezhető. Valószínűleg olyan emberen, aki nem dagadt mint én, és nem ér a bőréhez csak a rozsdamentes számlap, annak tovább bírná.
A szíj persze megindult itt-ott, de főleg oldalt, meg a bújtatók, de egy ilyen műbőr sz@rhoz képest szerintem teljesen vállalható. Többen írták, hogy a naviknál gyenge a rugós pöcök ami rögzíti a szíjat a tokhoz, ez valóban így van, volt párszor, hogy megfeszült a kezemen és engedett, leesett rólam az óra, de mivel nem vagyok fizikai munkás, ez kb. kétszer fordult elő amennyire emlékszem. A szíj csatján semmi kopás, egyik oldalon sem, pedig az is festett fekete mint a tok.
Zuhanyoztam már benne, mert elfelejtettem levenni, illetve tisztítani csap alatt szappanos szivaccsal szoktam, simán bírja, nem ázott be (ennyitől be is b..na mondjuk), úszni nem vittem. Elemet nem kellett még benne cserélni, bontva nem volt, kinézem belőle, hogy bírná a strandot.
A képeken a látható hibákat jelöltem.
Szóval 15 dollárt simán megért, következő beruházásom szerintem egy pagani lesz, acél tokkal, kvarc vagy mecha kvarc szerkezettel.Amúgy hogy kell szétszedni és visszaragasztani a leesett számot? a hátlapot leszedem, de ott a korona, azt hogy kell kiszedni, hogy ki tudjam venni a szerkezetet? vagy hagyjam, és majd elemcserekor mondjam meg az órásnak, hogy csinálja meg?
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23172 üzenetére
" Amúgy hogy kell szétszedni és visszaragasztani a leesett számot? a hátlapot leszedem, de ott a korona, azt hogy kell kiszedni, hogy ki tudjam venni a szerkezetet? vagy hagyjam, és majd elemcserekor mondjam meg az órásnak, hogy csinálja meg?"
-
szetcsuszott
aktív tag
A leesett indexes naviforce-om illetve elemcsere, stb. otthoni kivitelezése, esetleg szíj cseréje, stb, egyéb piszlicsáré dolgok miatt elgondolkodtam egy egyszerűbb szett vásárlásán, hogy ne konyhai eszközökkel kelljen barmolnom. A hozzáértőket kérdezném, hogy ez a cucc mennyire használható ilyen alap dolgokra? m,egéri azt a háromezer jó magyar forintot?
Szerk: "Adjustable Case Opener - excellent for opening waterproof cases up to 34mm" Ez azt jelenti, hogy pl. a nagyobb tokos órákhoz, mint a fentebb linkelt navim, kicsi lesz, nem lesz elég széles?
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz nebancsa #23297 üzenetére
Köszi, és #gyapo11 -nek is. Nem várok csodát, ha három hátlapot le tudok szedni (két csavaros meg egy pattintós, ami már lepattant egyszer, mikor leesett az óra, én kopogtattam vissza a helyére, szakszerűen, csavarhúzónyéllel ) nagyjából már megérte. Meg kb. kétévente egy elemcsere, amíg a készlet bírja. Legfeljebb rendelek még hozzá egy szélesebb kulcsnyílású hátlapleszedőt, mert ez a navimhoz keskeny lesz. A 15 éves casio 2784 mtp 1198 -amhoz mondjuk pont jó.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Venni tervezek a mostaini alis akcióban egy ütős-vágós játszós órát. Horgászat, strand, kerti meló, ilyesmi. Sokat nem szánok rá, kinéztem két SKMEI-t, amik megfelelnek az igényeimnek, van bennük barométer meg hőmérő, ami jól jön horgászatnál. Mindkettő ugyanazt tudja elvileg, 30m vízállóság, nem tudom mi a különbség, melyik mellett döntsek. Szerintetek? Maradjon a szubjektív, külső alapján választás? Vagy szól valami az egyik mellett a másikkal szemben?Köszi!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23573 üzenetére
Mi a baj a 3 barral? Az alis oldal kimondottan jelzi az úszást, búvárkodni meg nem akarok... (tudom, elvileg a 30m az kézmosás,de strandon még nem ázott be órám. Mondjuk termálban már igen, de az az óra többször bontott és üvegcserélt, és a mai napig beázik, már erősebb kézmosásnál is). Évi pár alkalom élővízi strandot bírnia kéne, illetve tavasszal és ősszel párszor felakasztom egy karabinerre, és beengedem a vízbe 1-1,5 m mélyre megnézni a hőfokot. Ha beázik, hát így jártam 15dodó körül lesz akcióban, vagy alatta, majd meglátom milyen kupon lesz rá. Köszi a videót, meg a megerősítést a többieknek, én is ezt a szolidabb megjelenésűt gondoltam inkább megvenni, mindenhez jobban passzol..
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23578 üzenetére
van -kinézetre- kocc ugyanez, bluetoothszal, appal, csak kevesebbet tud, funkcióban (pl.pont nem tudja a barométert meg a hőfokot) cserébe 50m vízálló
mondjuk a 1287
vagy nem pont ilyen de hasonló a 1360[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
SKMEI 1418 zöld-inox berendelve. Kuponokkal akciósan valami 4100-ért. Fagyasztgatni meg főzni meg ilyesmi teszteknek,mint amik egyes videókban vannak a teCsőn ugyan nem vetem alá, de ennyi pénzért simán megúsztatom, nem fogok zokogni ha mégis beázik.
-
szetcsuszott
aktív tag
Na megérkezett a SKMEI 1418 tegnap. Hát, azt kell mondjam, így első blikkre, hogy ennyi pénzért (valami 4000 volt akciósan kuponnal aliról) ajándék. Találtam hozzá fasza szájbarágós manualt úgyhogy most ismerkedünk. A hőmérője 0,4 fokot csal a fűtésünk digitális thermosztátjához képest, cserébe csak 0,2 fokot egy másik digitális hőmérőhöz képest. A három ugyanott ugyanakkor (felpakoltam az órát meg a hőmérőt a thermosztátra) 3 különböző értéket mutat, de fél fokon belül. Szerintem ez rendben. A barométer 1013 helyett valami 998-at mutatott, de beállítottam a kb. helyes értékre az időkép légnyomástérképe szerint. Az iránytűt nem értem, hogy működik, de biztos bennem van a hiba. A háttérvilágítás kicsit sovány, de használható. Lehet, hogy benne van az is, hogy nem vettem még le a védőfóliát, mert a berendelt kijelzővédő üveg még nem jött meg. (35,63 mm egyébként az üveg tolómérővel, szal 35-ös kell rá. Illetve valahol láttam 35,5mm-est is, de az már nagyon passzos).
Zuhanyt kézmosást bírja, strandot már csak jövőre próbálom, viszont ahogy hűl az idő, gyakran lesz karabínerre akasztva belógatva a tóba/Tiszába horgászbotvégről vízhőmérséklet mérése céljából. Ha bírja, (márpedig a youtube-os tesztek alapján többet is bír) akkor maradéktalanul boldog leszek vele. Egyébként meg tök jól néz ki, egészen szolíd ezzel az inox gyűrűvel, simán elmegy hétköznap irodában is (nem öltönyhöz).Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23690 üzenetére
Az automatikus kalibrációt csináltam a leírás szerint.. Egy darabig pörög - forog, de akkor sem áll be ha leteszem az asztalra. Aztán kiír három vonalat meg azt, hogy IDLE. Nem értem hogy kéne működni neki, vagy nit csinálok rosszul.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz pulutodurumo #23692 üzenetére
fogggalmam sincs. Nem írta a leírás.. Kipróbálom. Hátha változik valami.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #23694 üzenetére
Na, bekalibráltam, a telefonommal alapvetően egy irányba mutatja az északot, azonban amíg a telefont lerakom az asztalra és stabilan beáll É-i irányba a mutató, és mutat egy szögeltérést északhoz képest, addig az óra folyamatosan egy 10-12 fokos tartományban "ugrál", ahogy ezen a videón látszik. De alapvetően jófelé mutat.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz farkas-j #23789 üzenetére
skmei 1418
Nem régen van meg, de imádom. Amiről tudok azóta nyilatkozni, hogy horgászbotvégről vízbe engedve kb egy méter mélyen nem ázik be, ezt próbáltam kétszer. Részemről ajánlott. Az üvege üveg, nem műanyag,a fém karima is védi, meg lehet rá tempered glasst rakni.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Digitalpimp #23794 üzenetére
Kettő között. De nem is várható el más szerintem, nyilván átmelegszik az egész valamennyire, a szenzor meg benne van ugye...
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz -secret- #23880 üzenetére
Én megnézném a helyedben a juliusokat. Japán szerkezet, koreai brand, kínai összerakás. Az asszonynak vettünk, jó. Vettünk jóval igénytelenebb ilyen 1-2 dolláros vackokat is, azoktól mérföldekkel feljebb van minőségben a julius, bár ha az a követelmény, hogy csicsa legyen meg mutassa az időt, azt a 2 dolláros is tudja egészen huzamos ideig, egy noname kínai kvarc szerkezettel is. Annyi, hogy olcsó kínaival jártunk már úgy, hogy kiesett a korona, vagy az üveg alatt a számlapon rozsda jelent meg, ez utóbbit máig nem értem. Egyébként bárhány órát vettünk az asszonynak, sosem a verkkel volt a baj, hanem azzal, hogy BÁRMILYEN festett, színezett, futtatott ötvözet tok, szíj sokkal rövidebb idő alatt válik undorító kopottá, mint hogy a szerkezet bemondaná az unalmast (a julius is kopik 30 dodóért, nem kivétel az sem). Főleg, ha még kis csecse kavicsokkal is ki van rakva, mert azok meg kiperegnek, de nem csak a kínai órákból, hanem mindegyikből. Szoptuk már be itthon vett majd' húszezer forintos divatórával is, egy fél év alatt kuka lett olyan undorító a kipergett kövekkel meg a lekopott aranyozással.
Szvsz: ha minden nap hordani akarja az egy-két darab óráját, akkor inox vagy műanyag tok, bőr vagy műanyag szíjjal. Ha meg csecse szép óra kell, akkor minél olcsóbb, úgyis szétkopik. Talán egy 20-30 dolláros julius valamivel tovább húzza, mint egy 2-3 dolláros kínai, de maximum kétszer addig, nem tízszer.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
Köszi mindenkinek, sikerült végül A [link] Naviforce leesett indexe visszaragasztva
Más: ha már megjött kínából végre a hátlapleszedő, szétszedtem a kb 15 éves casiom, ami számos, egy bizonyos nyíregyházi órásMESTERnél (!) töltött óra után is folyton párásodott, beázott, ennek megfelelően a belseje is koszos, a mutatókról lekopott a festék, stb..de számomra eszmei értéke van, ajándék volt. Szóval szétszedtem, és ez fogadott, ennyi maradt a hátlaptömítésből, és a koronatömítés is rá van gyógyulva, keményedve a tengelyre. (Ennyit a MESTERről, inkább azt kéne a cégérre írni, hogy órástróger ) Hol lehet 1-1 db tömítést beszerezni? Alin néztem, de ott is csak készletek vannak, nekem nem kell annyi. Van ötlet? vagy vigyem (másik) óráshoz?Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz dzsi23 #24017 üzenetére
Esetleg ha nagyon félti, vehet rá tempered glasst... Én a skmei 1418 -ra vettem, meg is jött, kiváló.
Szerk: Bár most, hogy nézem ennek a pilotnak úgy tűnik nem sík az üvege, hanem domború Akkor TG sztornó.
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz Rukongai #24347 üzenetére
Naviforce nem lesz acél, csak cink ötvözet, cserébe olcsó, és asszem mindben japppán szerkezet van, és a festésük is elég jól bírja, meg az anyaghasználat és az összeszerelés is teljesen oké, főleg ezen az árszinten. Az enyémet szinte napi szinten hordom a mai napig, újabban felváltva egy SKMEI 1418-cal amit igazából játszósnak vettem, de megtetszett és hordom hétköznap is, de ez már egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Amazon Prime Video
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest