- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Ha csökkentett üzemmódban nem tudott elindulni a gép, akkor a sima command prompt alatt mindig indítható volt, és onnan helyre lehetett hozni. Az más kérdés, hogy mi csak ritkán éltünk ezzel a lehetőséggel, mert ilyenkor mindig azt mérlegeltük, hogy ha már ilyen szar a rendszer, akkor nem éri-e meg inkább egy újat felhúzni, és beállítani. Főleg hogy időben nem feltétlenül több, mint hogy elkezdjük hegeszteni, hogy be tudjon bootolni, és akkor még kérdés, hogy mennyire jó állapotba került. Persze céges szinten a beállításokhoz volt group policy amit rá tudunk húzni, és nem kellett kézzel állítgatni órákig. no és persze az adatok külön partíción voltak, meg hálózaton is elérhetőek voltak, így tényleg csak a rendszer újrahúzásával kellett foglalkozni.
Amúgy a Windows 10-től kezdve van valami benne, amivel tud revertelni, ha a frissítésnél megállt a gép, vagy elment az áram, és tudja onnan folytatni, vagy visszaállítani az előző állapotra, és onnan újra lehet indítani a frissítést. Nekem már jött elő ilyen. De hogy hogyan működik azt nem tudom, mert már jó ideje kiszálltam a Microsoft érából. Egy időben nagyon besokalltam tőlük, és hátat fordítottam nekik
-
Shyciii
veterán
Olyan sok geniusz mernokot vesznek fel az MS-hez. Hasonlot elvarni mar urtechnologia lenne 2024-ben? Egy minimal rendszer ahol vissza lehetne gorgetni, letiltani uccso frissiteseket?
De van ilyen a Windowsban. Csökkentett üzemmódnak hívják. Amiből ráadásul van hálózat és hálózatnélküli változat is. Ez az üzemmód a Windows 95-ben jelent meg 1995-ben...
Azóta amúgy sok ehhez hasonló beépített üzemmód van. Még olyan is, ahol a tlejes grafikai alrendszert kihagyja, csak command prompt van.
Az automatizálást meg felejtsd el. Hogyan, mi alapján döntse el neked a rendszer, hogy milyen revertet akarsz, mi tűnjön el, mi nem akár program akár file szinten, és valójában melyik a tökéletes visszaállítási pont? Sehonnan. -
ddekany
veterán
De miért, nem indult a Windows minimális/recovery módban sem? A gond inkább az lehet, hogy csak otthon lehet ezzel megmenteni magadat, de ez az ügy céges gépekről szól, ahol nem vagy rendszergazda. Tehát lehet írni a ticket-et az IT-nak, hogy fennforgás van. Ha megoldják pár óra alatt, az is már botrányos fennakadást okozhat, attól függően hogy mit csinált az a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
it A CrowdStrike-katasztrófa, vagyis a globális leállások után a Microsoft úgy döntött, szeptemberben kiberbiztonsági csúcstalálkozót tart.
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest