- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
PpenoO #95132 üzenetére
gyerek koromban minden féle lisztet megvettem az ABC-ben. Nem volt még lidl/aldi. A búzadara keszegezni jó, de százalékra figyelni kell. Végülis a kenyér ha kerül bele az is búza, de azért azt könnyebben emésztik szerintem. Egy kis kekszőrlemény egy kis kendermag had szóljon
Kilopkodtam a konyhából fűszerpaprikát pudingport, vaniliáscukrot meg sót is
-
galervin93
addikt
válasz
PpenoO #95132 üzenetére
Én maximum adalékként használnám, egészen pontosan ragasztóként. Valszeg jó alternatíva PV1 helyett.
Mekkora a szemcsemérete? Esetleg érdemes lehetne pirítani.Egy kis keszegezés volt a mai menü. Jöttek szépen, de két érdekes momentum is volt. Az egyik, hogy le kellett menni 3 soros kosárig, mert bár 4-esel kezdtem, de érezhetően sok volt. A másik pedig a horog méret - 16-os szúnyogos horog ment 2 szem csontival. Ha már növeltem a horgot vagy 3 pinkit tettem fel, ritkult a kapás. A bandanagy is 2 szem pinkire csábult el.
Ezt meg csak úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest