- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94573 üzenetére
Márciusban mindenképp még fenekezni érdemes. Igazából akkor jönnek vízközé a dögök ha legalább 13-14 fokos lesz a víz. Addig jobb a fenék. Van sok hátránya, több a külső akadás, sokkal rosszabbul akadnak így több el is megy az úszóhoz képest, de a busa makacs hal. Ha a fenéken akar lenni nem fog feljönni vízközt úszóra, ha aranyat és kokaint szórsz nekik akkor sem.
Játszik persze, de megmondom a frankót - úszón én adok létjogosultságot a tabinak, fenéken nem. Maximum ha nagyon erős sodrásban akar valaki busázni (én pl idén arra készülök). De öbölben, fenéken tabletta szerintem egyszerű pénzpazarlás. Bordáskosár oszt' jóvan, a világ legegyszerűbb szereléke.Amúgy a már említett hölgynek nagyon kiváló etetőanyagai is vannak amikkel már évek óta xarrá fogja magát és emellett a legolcsóbb a magyar piacon. De ennyi reklám elég is
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest