- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
andrew911 #79701 üzenetére
Akkor még nem vették lejjebb.
Nem vagyok ingatlanos ,de az árakkal tisztában vagyok és ha azt nézzük, hogy egy családi ház 120-150 millió már normális helyen akkor végülis mondhatnánk reális árnak ,de az ilyen jól működő tavak nem tudom milyen árban vannak,mert ritkán cserélnek gazdát,és ha igen akkor ott már vagy nem oké valami vagy csak a tulaj unta meg pedig ők szépen kialakították látszik, hogy foglalkozik vele és állandó telepítés is van . Az igaz,hogy minden elszállt árban ,de 5-6 éve ehhez képest játszópénzért vette meg persze lett rá költve .
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest