- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én a German Rig esetében csak egy gumistoppert húzok fel, a horog hegye felől. Ha kellően vastag a horog, meg ugye a kötés, ott nem csúszik át a karika, nem kell a stopper.
De én felhagytam vele, hogy 10-es horoghoz Germán Rig kötés....Itt a hagyományos csalitüskét használom. Germán Riget meghagytam a 6-8-as nagyobb horgokhoz, nagyobb csalikhoz.
Én ott látom értelmét ennek a Germán Rignek.
Sajnos az idei szabályzat, hogy tilos 14mm vagy feletti csalit használni, leszűkítette a használatot, mert 14-16mm-es wafterseket szoktam ilyen módon felkínálni.
Na, csak azt akartam megkérdezni, szerinted mire lesz jó a Duna vízszintje? Holnap lejár a pontytilalom. Ez engem abszolút nem érdekelne, csak a másik agyatlan szabály miatt lényeges, hogy csak élő csalival lehet csalizni tilalom alatt. Csontival, és gilisztával horgászni egy gébbel fertőzött vízterületen. "S jutott eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat"..Na, de hagyjuk Petőfit, ez egy pecás topik.
Szóval valamikor megnézném a Dunát. Vagy az általad horgászott részt, vagy a Dunakiliti szakaszt, nekem egy távolság, nem tudom még hova menjek.
Nyárfaszösz van?
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest