Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #83875 üzenetére
Ívni max sekély vizű tavacskán fognak jövő héten vsz. Sós nyáron meleg víznél kánikulában nagyon jó tud lenni. Ívásnál szerintem minimális jelentősége lehet sós vagy nem sós. Ha ívnak max úgy tudsz fogni az ívó halak mögé horgászol partközelbe 1-1 db fel fogja venni. Pva , nem mondom , hogy rossz de nem hinném ezen fog múlni a pontyfogásod egy halastóban, vagy anélkül ne lehetne fogni.
Tegnap csalihalaztam, egyik helyen nem nagyon jött, átmentem egy másikra. Partra kicsúsztattam a csónak orrát, spiccbot már össze volt rakva kaja is volt még keverve. Dobtam közvetlenül a csónak vége mögé egy fél maroknyi bodorkás kaját, csali konzervkukorica fenék felett spiccboton. Nem telt el fél óra és jött egy ponty erre a minimál etetésre . Ebben a fél órában az az érdekes a kikötésem és elhelyezkedésem a csónakban járt motorozással, csónak billegéssel kis zörgéssel és szinte 0 etetésre 1 szem konzervkukoricára már ott volt . Közöm nem volt hozzá olyan méret volt megindult szép komótosan oldalra semmi ijedtség bot 3 másodperc múlva már töréshatáron volt le kellett engedjem vízszintesre azonnal el is tépte.
Szóval nem kell bonyolítani annyira a műfajt vsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spectre Divide - Befellegzett a játéknak, lekapcsolják a szervereket
- További aktív témák...
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest