-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Kelvin #30132 üzenetére
Nem a hájp miatt vettem haldorádós cuccot, csak gyakorlatilag nem volt más az üzletben. Maros, tímár, dovit nekem nem jött be, néha sensast szoktam használni. Mondjuk tavaly nyáron a haldós magyar betyár nagyon adta a halat.
Volt még nyáron egy favorit betainos etetőm, nevét nem tudom, de a zacskót eltettem, hogy a későbbiekben is tudjak majd belőle venni.
Most vörös démon hibrid pelletet és valami bogyós gyümölcsös tápot vettem.
Szerintetek van értelme angolmorzsát keverni a methodos etetőbe? Van belőle pár zacskónyi, na meg ttx, mézeskalácsliszt is kallódik egy kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest