Aktív témák
-
martonx
veterán
Megcsináltam!
Egyszerre tudok a tvben filmet nézni, miközben testvérem írja a szakdogáját wordben a monitoron.
Elég a dologhoz egy videókártya (bekapcsolt tv kimenettel), és a windowst addig állítgatni, amíg minden klappol. -
esteban
senior tag
Nem minden kartya tud meghajtani 2 _analog_ monitort, csak az ahol jelen van a 2 RAMDAC is .. bar ugy sejtem, az ujabbakban mar csipbe van integralva a 2 db cucc.
Ha a OS eszrevette a ket kartyat, vagy a ket monitort (TV-t), akkor a kepernyo tuljadonsagoknal eleve latszik a ket kepernyo.
Te tudod eldonteni, hogy kiterjeszted, vagy sem a munkaasztalt (ha nem akkor ua. jelenik meg mindket kepernyon) -
martonx
veterán
Ptiboy, hogy is csinálod pontosan? Milyen Catalyst drivered van?
Ezek szerint a képernyőn jobb gomb-tulajdonságok-beállítások-speciális
és valahol az ATI driver tulajdonságoknál állítod be a két különböző kép engedélyezését?
Vagy csak a windowsnál engedélyezed a két asztalt? -
ptiboy
senior tag
ati kártyáknál egyszerüen tulajdonságok/uccsó fül/2.kocka/képernyő kiterjesztése kipipálni(én angol win-t használok kiterjesz=extend)
ennyi müködnie kell!
bár amikor öcsém filmet néz tv-n én meg PH!-en fórumozok :) akkor szokot hőbölögni h. meg-megakad a kép :( (vga kevés? 9600pro:(
(5900xt ára-án kívül semmi nem szól az nvidia mellett :t mindenben ati rulez! :C) -
tibz03
őstag
Az új videokártyákon van DVI kimenet, ahhoz pedig lehet kepni normál monitorhoz átalakítót, és máris két monitor van rákötve a gépre! De csak egy asztalt fogsz látni, meghosszabbítva... (legalábbis nekem így volt).
-
t-shirt
veterán
Nekem olyan a video karim /ti4200/ hogy két monitor lehet rá csatlakoztatni.
Egyszer kipróbáltam nehány egyszerü beállítás a megjelenítésnél és minden müködik, át lehet húzni a kurzort egyik képernyőről a másikra ablakokat lehet átpakolni ide oda stb. engem az zavart hogy nem találtam olyan játékot ami kezelte volna a két monitort ha esetleg tud valaki ilyet írja márle. -
martonx
veterán
Sziasztok!
Gondolom többeket is érdekel a téma. Hogyan lehet a számítógéphez csatlakoztatott két monitorra (vagy egy monitorra, és egy Tv-re) egyszerre más más képet küldeni, tehát két munkaasztalt használni egyszerre?
Én szerettem volna ezt a problémát megoldani, de nem tudtam :O, hátha másnak sikerült?
Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat! Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest