Új hozzászólás Aktív témák

 • #21408768

  törölt tag

  válasz Gargouille #6 üzenetére

  Jaj már kismillió ilyen oldal van , ahol lehet posztolni, meg lájkolni,
  Csak néhány példa a nagyok közül:

  VKontakt, igaz az orosz ott meg azért hőbörögnének
  Quora, igaz az is amerikában van

  Azt kéne felfogni, hogy a felhasználó maga dönti el mit szeretne és kivel megosztani, amint feltölt bármit is a netre, az lehet hogy már többé nem fog lekerülni onnan, akárhova is tölti fel, akármennyire "biztonságos", meg "megbízható", meg "neves cég"..

  A legegyszerűbb - és ha valaki fél - az hogy semmit nem oszt meg, nem tölt fel képeket magáról, nem árul el semmit magáról, az ismerősei már így is jól ismerik, bőven elég egy Kamu Pistike név amiről az ismerősei egyébként is felismerik...

  A facebook is visszavett az arcából és volt ugyan egy időben kitétel az, hogy csak valós névvel szabad regisztrálni, de ez már nem aktuális, max. opcionális.

  Az USÁban eleve van egy Patriot Act nevű "szabály", ami eleve kötelezővé teszi mindenki számára azt, hogy az ottani kémszervezetek felé alapból szolgáltassanak ki minden létező adatot.

  Tehát pl. az MS Windows-ba, az Apple iOS-be, az Apple Mac OSX-be , Google Androidba kötelező kémszoftvert építeni , "nemzetbiztonsági érdek" címszóval, és az összes amerikai program, weboldal-szolgáltató, internetszolgáltató, operációs rendszer stb.. pontosan ugyanígy alapból, by default kötelezett pontosan ugyanerre.

Új hozzászólás Aktív témák