- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Nem találtam megfelelőbb topicot...
Használja valaki a Flickr-t? Elég vonzó az ingyenes 1 TB miatt, és mert nem változtat a feltöltött képen illetve videókat is lejátszik.
Egy olyan használható 3rd party program kéne nekem, ami fel tud tölteni mappákat is a Flickr-be és saját seteket alakít ki a mappanevek szerint és megtartja az eredeti fájlstruktúrát? Ilyet tud valaki ajánlani, mert kipróbáltam 1-2-t, de sokukat hobby coderek csinálják aztán már elindítani sem tudom őket...
A másik, hogy amit feltöltetek, annak megtartja az eredeti file nevét a Flcikr? Mert nekem nem tartotta meg és így nem használnám... :/
Köszi
-
ivuful
csendes tag
-
pixelharcos
csendes tag
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
Ingyenes gyors, korlátlan, anonim, regizni se kell és magyar nyelvü. Plusz nem törlik a képeidet.
http://kepguru.tk -> [link] -
genius800
csendes tag
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
Próbáljátok ki ezt a képfeltöltő oldalt is:
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Elég sokan használják a http://www.kepfeltoltes.hu oldalt a képek feltöltésére, de én ezeket az oldalakat nem tudom behozni. Tudja valaki a megoldást erre? Vagy egy olyan topicot ahol tudnak válaszolni?
Thx. Üdv.
-
Myers
senior tag
Neketek működik normálisan a képfeltöltés a netbag.hu-ra?
Ha feltöltök képeket, akkor látszólag minden rendben, feltölti, de nem adja vissza a feltöltött kép linkjét.
Csak ennyi ír ki:
"Direktlink :
http://images.netbag.hu/"Pedig emlékszem, hogy pár hónapja még rendesen működött.
Elkezdtem keresni ingyenes képfeltöltő oldalakat, és rátaláltam a http://media.proxnet.hu/-ra.
Firefox alatt nem akar működni a képek feltöltése gomb, ie alatt jó. És most jön a poén:
feltöltöttem egy képet, és images.netbag.hu-s linket adott vissza.Egyébként még ezek is elég jók:
http://imageshack.us/
http://pixxtra.com/ (ez egyébként érdekes, mert a jobb alsó sarokban ribancokat dobál fel, mintha msn lenne)
http://www.kepfeltoltes4u.extra.hu/ -
drpele
senior tag
Gondoltam megosztom veletek az oldal címét amihez hasonlót már elég régóta kerestem, hátha másnak is szüksége lenne rá:
A kritériumok:
1.) Korlátlan feltöltés
2.) A feltöltött képeket ne kelljen átméretezni
3.) A feltöltött képeket le lehessen tölteni albumonként egyben -
Ludovicus
aktív tag
Üdv! Miután a kep.tar.hu beadta a kulcsot, tudtok ajánlani olyan ingyenes tárhelyet, ahova ftp-n keresztül is lehet képeket feltölteni úgy, hogy megmaradjon az eredeti méret és minőség? Végignéztem már párat, de mindkét kritériumnak egyik sem felelt meg...
-
balazs24
csendes tag
Keresnék valami újabb, jobb helyet. Nemrég mintha kaptam volna egy e-mailt, hogy létezik egy új hely, ha jól emlékszem, zöld háttere volt az oldalnak (ezért hittem azt, hogy az invitel csinálta, de ma az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem tudnak róla...)
A következőket ne írjátok, ismerem őket:
kepeim.hu
kepfeltoltes.hu
kep.tar.hu
fototar.origo.hu (t-mobile)
Csak magyar oldalak érdekelnének.
Köszi szépen. -
Thommyboj
aktív tag
nem tudja valaki mi van kepfeltoltes.hu -val, csak mert nem túlzottan akarnak bejönni a képek, eddig egy kép se jött be, és pont kellene, mert valaki egy filmről oda dobott fel képeket.
-
dragonfx
veterán
ingyenes tárhelyről linkelsz az ugy nem jó?
ftp-n keresztül töltesz fel, totcomm. már majdnem mindenhol megvan.
-
karib
addikt
www.flickr.com
www.picasa.com
www.photobucket.com
és millió társaik -
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur #18 üzenetére
És mentsek el minden emailt, és amikor vissza akarom keresni akkor nyissam meg az összes emailt, és link alapján megnézhetem a saját képem?
Ez egyenlő egy kalandtúrával!
Felület nincs, amin böngészni lehetne?
Köszi -
Chili7
őstag
Hi!
Képfeltöltés.hu-n, hogy a viharba tudom megnéni régebben feltöltött képeim? -
gLes
őstag
Ha tényleg csak néhány képet akarsz feltölteni, akkor bizony bosszantó lehet, ha folyamatosan letörlik (igen, akkoris, ha van index.html, de látják, hogy nincs rajta semmid
), és szvsz. fölösleges is, meg lassúak is a magyar tárhelyek
Viszont aki Axeleros, annak általában van 10-50 mega tárhelye a web.axelero.hu/usernév címen, amit az ftp.axelero.hu-n keresztül el is lehet érni, szvsz. ez elég megbízható -
gLes
őstag
Amúgy ez is egy lehetőség
Bővebben: link -
Protezis
őstag
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
Nem értem, miért nem használják sokan a következőt:
1. Regisztrálod magad egy ingyenes tárhelyszolgáltatónál
2. Csinálsz egy fake index.html-t, hogy ne szüntessék meg az accountodat
3. Feltöltöd a képeket, és kész
Én ezt használom, és sokkal megbízhatóbb, mint az ilyen fotófeltöltős oldalak. Szvsz.
Biztos rosszab ez a verzió, de hogy miben, még nem jöttem rá. Elvégre ha jó lenne, nem csak én használnám -
gLes
őstag
válasz
qpakcovboy #3 üzenetére
Egyszerre 30-at!
Amúgy lehet többet is
Amúgy meg Bővebben: link -
qpakcovboy
őstag
Senki más???
-
The DJ
addikt
válasz
qpakcovboy #3 üzenetére
Annyira nem mélyedtem bele az oldalba, de szerintem van.
-
The DJ
addikt
www.kepfeltoltes.hu
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Eddig a tar.hu oldalát használtam de nem elég megbízható. Sok képet csinálok a haverokkal és szeretném közzétenni, úgy, hogy viszonylag kevés időbe kerüljön.
Érdeklődnék, hogy Ti ezeket hogyan oldjátok meg, olyan megoldás létezik, hogy ftp-n keresztül feltölök mondjuk 50 mega képet és azt látja mindenki (link alapján?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest