Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
17-es lcd van-e valakinek eladó. Jó/szép állapotú..
-
bsh
addikt
lcd tévé fronton mi a helyzet? lehet az, hogy amit én vettem 2 éve, az még mindig annyiba kerüljön? azt hittem, már szaréhúgyé' megvehető egy olyasmi. vagy hol érdemes nézelődni neten?
-
TeeBee73
veterán
Tudom, vótmá'.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bartucc
addikt
válasz izomhod #23085 üzenetére
Olyasmi, de nem taplóskodni akarok, de föként topiclakók adok-veszek-je, és ezt mindig tükrözi az ár! Itt nehezen fog piaci ár szintjén, esetleg felette bármi is.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
Úgy látom az esti videóval átléptem az ingerküszöböt mindenkinél
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
izomhod
őstag
Orion HT 500 Házimozi rendszer. Divx-es DVD lejátszó 5.1 hangfallal
Divx DVD lejátszó + 5.1 hangfalszett.
Dobozában, papaírjaival, távirányítóval, megkímélt állapotban eladó.
9900 ft
alaplaphibás THINKPAD R51E egyben vagy külön is eladó
az akksija 30-40percet bír
vinyó 120 gb, vagy 160, hirtelen nem tudom
256 belső+512 mb ram
magyar billentyűzet
kijelző, zsanérok rendben vannak
cd író/dvd olvasó kombó
gyári ibm töltőegyben 25 e ft
-
poffsoft
veterán
(vótmá)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
B@szki george! Ne dolgozz már későig, ha el megy tőle az eszed! Legközelebb poszt előtt, igyál egy korty pályinkát!
Szegeden esik-esett a hó?
bartucc: Igen. A klinikára megyek, idegsebészet. Majd a hét, vagy a nyolc órási vonattal. Kijössz elém? Érkezésemre a délelőtti órákban, észak felől számíts!
"Formicate Under Command of the King,,
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #23077 üzenetére
Megártott szegénynek a hóesés okozta öröm meg izgalom.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
-
george11
addikt
Ezt grandep emlékére szeretném küldeni
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #23062 üzenetére
Jaa azt nem is mondtam, hogy most semmit sem hagyott itt, csak elhozott ezt azt érdeklődni, hogy mi mennyi lenne
Na mindegy ... úgy tűnik jövedelmező lesz a dolog"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
-
george11
addikt
Vasárnap este fél 10, és még várok egy ügyfelet, aki laza 50 kilométerről jön(ráadásul egy műhely, nem csak egyszeri betérő kuncsaft).
Ki van-e a f@szom a melóval, vagy sem ?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vazzz
őstag
-
faragojof
őstag
-
TeeBee73
veterán
Jó estét kívánok!
Ez itt a(z) hOma'r topic?[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
milyen notit vegyek topik létezik?Mert semmit nem találok.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Tibmester
csendes tag
- Na gyerekek, aki ma helyesen válaszol az első kérdésemre, az egyből haza is mehet!
Móricka mindjárt kap a lehetőségen és gyorsan kivágja a táskáját az ablakon.
- Móricka, mit csináltál?!
- Kidobtam a táskám az ablakon, viszontlátásra![____|====(W)=VR6=|____]
-
george11
addikt
-
poffsoft
veterán
Az orvos a beteghez:
- A gerincéről készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!Az anyós így szól a vejéhez:
- Fiam! Miért öltöztél egy hétköznapi vacsorához talpig feketébe?
- Azzal ne törődjön mama! Egye inkább azt a finom gombapaprikást!A tanító néni felszólítja Mórickát: Mondjál madarakat!
- A gólyácska, a verébke, a galambka ...
- Ez mind nagyon jó, de nem kell becézni, csak egyszerűen mondj még párat!
- Cin, fecs, szar.- Kérek egy középkorú villanykörtét.
- Az milyen?
- Olyan jó negyvenes...Az anyós azt mondja Ivánnak:
- Iván, drága fiam. Ha meghalok, temessetek a Kreml falába!
- De anyuka - hökken meg Iván -, oda csak a nagy embereket temetik!Az anyós nem nyugszik bele, minden nap ugyanezt mondogatja. Végül Iván nem bírja tovább, és bosszúsan elrohan. Két óra múlva visszajön és lelkesen közli a mamával:
- Na, mama! Elintéztem, hogy a Kreml falába temessék. Ma délután ötkor lesz a temetés![ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
a hangok???
láálááálééé...."Köszönöm, hogy megkersett minket és elkülde megrendelését a webshopon keresztül.
Sajnos csak a megrendelésben szereplő összegért tudjuk biztosítzani a terméket. Ennek az az oka, hogy a kedvező áron hirdetett termék korlátozott darabszámban állt rendelkezésre, és a beszállító a raktáron lévő mennyiség felett már csak az új "drágább" áron tudja biztosítani a terméket.
Mivel egyidőben többen is elindították a rendelésüket az üzletekben illetve a webshopon keresztül ezért a darabszám nagyon gyorsan csökkent.
Sajnos Ön még a kedvező áron látta a terméket, de mire végelgesítette a rendelést, addigra elfogyott az összes készlet belőle. Így a rendszer már az új árat írta a megrendelés végeredményére.
A rendszer teljesen automata, ezért is tudja lekövetni az összes készlet változást másodpercenkénti ellenőrzéssel."
Ez csak részben igaz, mivel a weblapon még a 13k-s áron hirdetett termék a kosárban 28k-ért vigyorog...
mert lementettem...
Ez meg szerintem megtévesztés...
Mod: a helyesírási hibák kópipésztesek ám, nem én követtem el.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Kell valakinek egy döglött apc szünetmentes ?
nemtom mi baja van, lehet az akku döglött meg benne ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
válasz george11 #23027 üzenetére
egyébként visszarakták azt a buszt ami nekem pont jó a pécsre járásra, ráadásul nem is drágult és mostmár autópályán megy, egy szavam nem lehet
Paffsoft ötletét támogatom, vissza a pinákat, mert mint kiderült a mi topikunk példaértékű és az egész PH eltanulja a politizálást
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #23024 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
Inkább ezen háborogjatok: [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
poffsoft
veterán
válasz faragojof #23021 üzenetére
khmmm. Szerintem mégsem neked szólt.
Valaki nagyon azt akarta megmagyarázni, hogy nem igaz a cikk...
de , TROLL MODE ON, és nem olvasok visszábbmod: "kiknek nem mondjuk ki a nevét" :VOLDEMORT? "annyira rettegnek tőle, hogy a nevét sem merik kiejteni, ehelyett úgy emlegetik, mint „Tudodki”, „Tudjukki” vagy „Ő, akit nem nevezünk nevén”. Követői
, a Halálfalókellenben „Sötét Nagyúr”-nak nevezik."[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
MOD: vazzz:
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz poffsoft #23018 üzenetére
Igen. És nem értelek. Fehéren-feketén le van írva, hogy az MTI is lehozta a hírt. Márpedig mint tudjuk, az Mo. egyetlen hiteles hírszolgáltatója. A hír kormányzati cáfolatáról nincs hír. Ellenben ugyanitt lehozzák Semjén Zsolt határon túli magyarokkal kapcsolatos nyilatkozatát. Én nem mondom, hogy nincs benne túlzás. De akkor is: - Nem zörög a haraszt...
daninet: Sajnálom, de be kell látni. Ez az egész nem arra irányul, hogy a lecsatolt vidékek magyarjainak jobb legyen. Arra megy ki, hogy szavazhassanak itthon. Természetesen arra pártra - kiknek nem mondjuk ki a nevét -, de mindenki tudja hogy nekik köszönhetik a Magyar állampolgárságukat. Csak nekem van egy vízióm. Amit az eddig megtapasztaltak alapján szűrtem le. A 20104-es választásokig lesz ez az egész hajcihő a határon túli magyarokkal. A szavazataik segítségével még jobban bebetonozza a hatalmát az a párt kiknek nevét nem mondjuk ki. Majd utána el lesznek felejtve. És pont.
MOD:
vazzz:
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
válasz faragojof #23006 üzenetére
Nagy vonalakban, bár ott még 300 eurós kifizetésekről volt szó.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
válasz faragojof #23003 üzenetére
Nekem tele van a családom határontúli magyarokkal, olyan méretű tortúra és papírmunka megszerezni a magyar igazolványt, hogy nekik is mind elment tőle a kedvük mire a végére értek. Az össz előny ebből a dologból, hogy ingyen buszozhatnak, illetve a határon beállhatnak az EU sávba mikor jönnek hozzánk.
Deltával értek egyet, ez a cikk források nélkül állít eltúlzott dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
<Mateus>
tag
Keresek!
eladó htc one x-et, akinek van kérem irjon pü-t, köszi -
aXXon
őstag
válasz george11 #22983 üzenetére
Én ezt már augusztusban linkeltem, azt mondtad akkor, hogy ha ez igaz, égni fog az Országház. Erre én, hogy nincs itt akkora összefogás, hogy égjen, ennél durvább dolgokért sem égett. Nem tudom mi az igazság, de ha csak a fele igaz, akkor már éghetne, de inkább csak a tartalma, mert kár lenne azért a szép épületért
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
faragojof
őstag
Na már úgy is rég voltam első, úgyhogy első.
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #23001 üzenetére
Aham. Szlovákiában is, meg Romániában is. A Felvidéken, meg Erdélyben is...
-
DeltaPower
addikt
Ma már másodszor jelzett éles sípolással és villogó vörös fénnyel a bullshitjelző! Az előbb kaptam ezt a figyelmeztetést egy havertól, megpróbálom pontosan idézni:
Új fajta veszélyes vírus terjed a hálózaton! A bejövő internet jelet blokkolja le, és úgy látszik hogy van internet, de nem működik akármit csinálsz! Nem lehet tőle megszabadulni csak teljes formatálással!
Ezt ráadásul egy rendszergazda mondta neki!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #22999 üzenetére
Ukránoknál tiltott a kettős állampolgárság.
A másik, hogy a cikk előzménye még októberben jelent meg. Ha bármi alapja lenne, akkor a nem kormánypárti média már rég ezzel ekézné a kormányt.
Azon gondolkoztam, hogy a "Rozy-x" aláírás vajon a csodás hírportál gazdáját, Rosenberg Tamást takarja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest