- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
válasz Begbi #125962 üzenetére
A Timemore C3-mal az a probléma eszpresszónál, hogy 7-8 klikken őröl, ez a 2 beállítás van csak. Lehet pont olyan helyzetben találod majd magad, hogy ez még kevés, az meg már sok. Nincs köztes megoldás. A fentebb említett Kingrinder K4 vagy K6 elvileg nagyobb minőségű őrleményre képes és több lépésben állítható.
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
válasz Cathfaern #127181 üzenetére
ez a Tricolate el kezdett érdekelni, erősen gondolkodok, hogy beszerzek egyet. Elég hozzá egyszerű vízforraló, vagy bonyolódik a dolog és kell majd víz hőmérsékletett mérni? A filterpapír még lehet kérdéses, vagy nem kell túlbonyolítani és a hozzá való tricolate papír az ajánlott?
-
danbenzin
csendes tag
válasz kmarci25 #129684 üzenetére
Voltam a héten náluk Modorban a pörkölőben, egy kolumbiai sima eszpresszót ittam, finom volt. Ráálltak a díjak begyűjtésére, pl. a Great Taste Awardtól sok csillagot kaptak. Úgy igazából nem tudom hova tenni az ilyen díjakat, a díjazottak magas színvonalat ütnek-e meg, vagy csak arról lenne szó, hogy fizetett reklám? Mindenesetre kollégám évek óta az Ebenica Intensivo kávét issza nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
válasz Zen42 #129738 üzenetére
Modor-Mordor, ez tetszik viccet félretéve, kapásból 2 szlovákiai pörkölőt tudok mondani, amely eszpresszóra pörkölt babra 2 csillagot kapott és további 2őt ami egészen 3-at kapott az elmúlt évben. Néhányat megkóstoltam, finomak. Nem ittam még szlovák kispörkölőből rosszat
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
válasz Zen42 #129745 üzenetére
Saját harmatgyenge tapasztalatomból akkor szeretnék egy példát mondani szlovákiai pörkölőre. Személyes kedvencem az Ipolyságon, magyar ajkú srácok által vezetett, Coffeein nevű pörkölő. Pár hónapja egy csomag jávai arabikát rekord gyorsasággal fogyasztottam el, annyira bejött.
-
-
danbenzin
csendes tag
válasz RetepNyaraB #133182 üzenetére
boltiból nem szenes a L'Or brazilja, de nem is a legolcsóbb. egyetértek az ikeás szénné pörkölt kàvéval, ezért válaszoltam a kommentedre.
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
légyszi kopi luwakra senki se áldozzon pénzt, mert rettenetes állatkínzás meg persze lehúzás, de ez egy ilyen hobbi
-
danbenzin
csendes tag
válasz cipofuzo87 #135504 üzenetére
mindegy, melyik eljárás, tapasztalataim alapján kispörkölőktől finom az összes szemes. Ez a "swiss water" decaf [link] feleségem kedvence (tejes italokat fogyaszt)
-
danbenzin
csendes tag
CM tesztpöri
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest