Új hozzászólás Aktív témák

  • qvik27

    tag

    válasz koxx #74668 üzenetére

    Karoson még csak-csak, de pl. kotyogósokon várhatod!
    Epként ezek a tipikus f..ságok. Anyagösszetevő mérésekkel kimutatni, hogy mi ízlik jobban az embereknek, hát, ez olyan önbizalomra vall, amit nem tud megzavarni a lényeglátás.
    Egyenek sót tört borssal meg faggyúval t-bone steak helyett!
    Egyébként nincs benne valami ellentmondás? (70°C vs. minél magasabb hőm.)
    ...de esköszöm, kipróbálom vmi kevésbé finnyás kávéval!
    Egyébként igaz, hogy a hőmérséklet emelkedésével növekszik általában a kioldódás, de másik oldalról meg ott van, hogy a hőmérséklet hatására bomlanak, átalakulnak, néha összeállnak molekulák, így íz összetevők is.
    Ha van vegyészünk, biztos profibban tudja ezt nálam.

    10 féle ember létezik: aki érti a digitális világot és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák