Új hozzászólás Aktív témák

  • von toth

    tag

    Én ezt a fagyasztós dolgot nem ajánlom, és sok helyen is megoszlanak a vélemények, egy örök vita.

    Ha kiveszed a fagyóból, exponenciális sebességgel el kezd romlani a kávé, úgyohgy nagyon kimért kis adagokat kell lefagyasztani, amiket aztán gyorsan el is fogyasztasz. Ha kibontod a tárolót, a kondenzáció lesz az ellenságed, ami gyorsan beteszi a kaput a minőségnek. Én azt szoktam javasoln, hogy jól záródó kis erőspistás üvegcsékben tárold a kávét ha már megbontottAD A zacskót,. Épp ezért szokta 25 dekásakat venni, mert sokkal könnyebb otthon tárolgatni bontás után mint a kilósokkal. A lényeg hogy napfénstől elzárt helyen, ne meleg helyenb és jól elzártan legyen. A többi szerintem esőtánc.

Új hozzászólás Aktív témák