Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz Nimda #60132 üzenetére

    Így van, Espresso Embassy az egyik top. Viszont az inkább az Arany János közelében van.

    Ha a Deákon vagy:

    My Little Melbourne a Madách téren. Elvileg ausztráliából is van pörkölt kávéjuk (Down Under). Ott ittam egyszer egy olyan El salvadort, hogy csak pislogtam. De általában jókat csinálnak a baristák.

    Előbbitől pár méterre a Rumbach Sebestyénben a romos kis zsinagógával szemben a Bluebird Roastery. Fórumtárs a barista ott és szerintem ha megkérdezed, hogy milyen blendet ajánl, vagy egyébként miből inna éppen aznap egy dupla pressot, olyan kávét fog húzni neked, hogy na.

    Akkor a Károly krt-on ott van a Kontakt. Ott is profik szerintem.

    A többi az inkább az Astoria, Múzeum krt-on van. Fekete, vagy a Budapest Baristas. Utóbbit ajánlom, Feketében rég voltam.

    De a Ferenciek tere felé van a Madal, vagy a Verespálné elejében a Mantra

    (#60147) Parci: én azt szeretem bennük, hogy minden kávéjuk jó, még a laktózmentes is. Máshol sz'rnak erre kb. Ha nem Flat White-ot vagy duplapresszót iszol, akkor kapsz egy kávés langyostejet vagy a laktózmentes esetén egy savanyú kávés langyostejet.
    EE-ban tényleg figyelnek rá, hogy minden amit kiadnak pultból finom legyen. És nem intézik el azzal, hogy "buta vásároló, na majd akkor kap egy olyat kávét amit megérdemel". Persze nem látok a gondolataik közé, de nagyon sokszor ez az érzésem más újhullámos kávézókban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák