Új hozzászólás Aktív témák

  • fragola.6035

    aktív tag

    válasz vTamas35 #50565 üzenetére

    Arra gondoltam, ha nem lett volna érthető, hogy nem egyformán kell nézni a kávékat a frissesség szempontjából. Természetesen a fris alapanyag a legfontosabb.
    Pl- egy Casmo 4 hetesen már nem friss, de egy neves olaszt szerintem simán meg lehet venni 3-4 hónaposan is, ami egyes kávéknál még jobb is lehet, mint frissen pörkölten.
    Nekem a paljoc klasszikabb cuccai is jobbak 3-4 hetesen, pedig az már nem nevezhető frissen pörköltnek.
    Szóval a friss kávé nem biztos, hogy csak a frissen pörkölt kávé.

    Én nem vagyok ellene az olasz multik, vagy kisebb pörkölők kávéinak, sok olaszt próbáltam. De az olasz kávéknak szerintem a nagy része alacsony minőségű vagy szemét, takarmány. De hasonló ez a mikropörkölőkkel is. Sajnos a Pacifictől is több szart vettem már, mint jót.

    [ Szerkesztve ]

    https://caffe35.webnode.hu/

Új hozzászólás Aktív témák